Aποκάλυψη από τη Ναταλία Γερμανού: Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz χώρισε λίγο πριν τον γάμο - Τον έπιασε με άλλη! (video)

Ποιοι είναι;

Aποκάλυψη από τη Ναταλία Γερμανού: Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz χώρισε λίγο πριν τον γάμο - Τον έπιασε με άλλη! (video)

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε έναν χωρισμό-βόμβα στην εκπομπή της στον Alpha «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια έδωσε όλες τις λεπτομέρειες! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ναταλία Γερμανού δεν αποκάλυψε ποιο είναι το πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz, όμως είπε πως έγινε ο χωρισμός.

Συγκεκριμένα 15 μέρες πριν το γάμο τους εκείνος τη στιγμή που κοιμόταν, η σύντροφό τους έψαξε το κινητό και βρήκε μηνύματα με άλλη γυναίκα!

Δείτε το απόσπασμα

Πώς πάνε τα νούμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού; Δείτε εδώ:

Alpha tv: Πόσες μονάδες- "φάπες" έριξε η Γερμανού σε Κωστόπουλο και Μπήλιου;

Ερώτηση-φωτιά του Γεωργαντά στη Γερμανού: Σπυροπούλου ή Καινούργιου; Απίστευτη απάντηση από την παρουσιάστρια!

H ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά στη Ναταλία Γερμανού για τις Κανούργιου και Σπυροπούλου ήταν... καυτή, αλλά η απάντηση της παρουσιάστρια ήταν όλα τα λεφτά!

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” ήταν η Ναταλία Γερμανού και με άνεση, χιούμορ και ειλικρίνεια απάντησε σε όλες τις hot ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Ο Γεωργαντάς έθεσε μία δύσκολη ερώτηση στην παρουσιάστρια η οποία ήταν: «αν έπρεπε να κάνεις εκπομπή οπωσδήποτε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή την Κατερίνα Καινούργιου, ποια θα ήθελες;».

Η επιλογή των ονομάτων από τον παρουσιαστή δεν είναι τυχαία! Στην περίπτωση της Σπυροπούλου, ο Γεωργαντάς κάνει αναφορά στη συνεργασία των δύο παρουσιαστριών στον Alpha, και τα όσα είχαν ακουστεί, και στην άλλη, της Καινούργιου, στην αυστηρή κριτική που η Ναταλία είχε απευθύνει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με αφορμή τον σχολιασμό για του διάσημου κορεατικού γκρουπ BTS.

Η Ναταλία Γερμανού, όμως, ήταν απόλυτα cool και αφοπλιστική: «Δεν έχω πρόβλημα, φέρ’ τες και τις δυο. Τις θέλω και τις δυο. Η εκπομπή που θα κάναμε οι τρεις μας θα έκανε 50%, στο υπογράφω! Εγώ, η Κατερίνα και η Κωνσταντίνα!»

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Υοuweekly.gr