Αλέξης Γεωργούλης: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που έπαιρνε στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων» (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε πόσα...

Αλέξης Γεωργούλης: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που έπαιρνε στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων» (βίντεο)

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και έκανε την αποκάλυψη για τα χρήματα που έπαιρνε από το σίριαλ «Εραστής Δυτικών Προαστίων».

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως το κασέ ήταν πολύ υψηλό. Διαβάστε παρακάτω....

Ο Αλέξης Γεωργούλης συζητούσε με τη Ναταλία Γερμανού για το σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου», το οποίο τον ανέδειξε.

Τότε ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως αυτή η σειρά ανέβασε το κασέ του και στον «Εραστής Δυτικών Προαστίων» έπαιρνε πέντε φορές παραπάνω χρήματα!

Δείτε το βίντεο!

O Aλέξης Γεωργούλης είχε εντυπωσιάσει και στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Δείτε μία είδηση που σας ενδιαφέρει:

Αλέξης Γεωργούλης - Βίκυ Σταυροπούλου: Το "καυτό" φιλί στο στόμα που "έριξε" το Instagram!

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού!

Ο Αλέξης Γεωργούλης έκλεισε στις «Μέλισσες»

Μετά τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar» ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως συμφώνησε ήδη το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα συνεργαζόμενος και πάλι με τον ΑΝΤ1. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά εποχής «Αγριες μέλισσες» που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο το 1958.

Αλέξης Γεωργούλης αντ1

Τη σκηνοθεσία του σίριαλ θα υπογράφει ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος βραβεύτηκε με το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ για το «Dolphin man» (2018) και το σενάριο οι Βίκυ Κουκούτση («Μην αρχίζεις τη μουρμουρά»), Θανάσης Τσομπάνης («7 θανάσιμες πεθερές») και Μελίνα Τσαμπάνη που κάνει τη διασκευή σεναρίου στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1.

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr