YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς!

Άλλον περιμέναμε, άλλος βγήκε τελευταία στιγμή! Μεγάλη ανατροπή!

YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς!

Μια συγκλονιστική βραδιά για το YFSF κι έχουμε τον μεγάλο νικητή!

Για την ακρίβεια, οι περισσότερες εμφανίσεις ήταν καταπληκτικές και υπήρχε πολύ αμφιταλλάντευση για το ποιος πρέπει να πάρει την νίκη! Διαβάστε παρακάτω...

Οι συμμετέχοντες του show χάρισαν στους τηλεθεατές μια πλούσια βραδιά, που τα είχε όλα. Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου ήταν στα κέφια της, κάνοντας πειράγματα –κυρίως στο Δημήτρη Σταρόβα-, ενώ τα υπόλοιπα μέλη ήταν επίσης ευδιάθετα, με την έκτακτη προσθήκη της Μπέτυ Μαγγίρα να προσδίδει έναν ευχάριστο τόνο με την παρουσία της (αντικατέστησε τη Μιμή Ντενίση, η οποία απουσίασε λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης στην Αμερική).

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε, όπως πάντα, με τις βαθμολογίες των κριτών, ακολούθησαν οι βαθμολογίες από μέρους των παικτών, κι έπειτα οι ψήφοι του κοινού.

Το ντέρμπι συνέβη μεταξύ Ευθύμη Ζησάκη και Χρύσπας , με τον Ευθύμη να καταφέρνει να πείθει ως Βασίλης Παπακωνσταντίνου και τελικά να είναι ο νικητής της βραδιάς.

Πολύ ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου:

Μαρία Μπεκατώρου: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης:

YFSF: Εκτός η Μιμή Ντενίση! Ποια παίρνει τη θέση της;

Με περισσότερες ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», έρχεται και αυτή την Κυριακή, 24 Μαρτίου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ.

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης παρέα εκτάκτως με την Μπέτυ Μαγγίρα στη θέση της Μιμής Ντενίση η οποία απουσιάζει στις ΗΠΑ καλεσμένη στον ΟΗΕ καθώς, και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες ετοιμάζονται να μας χαρίσουν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την Κυριακή 24 Μαρτίου, στο 9Ο σόου του «Your Face Sounds Familiar», είναι (αλφαβητικά):

Αργύρης Αγγέλου: Britney Spears
Ευθύμης Ζησάκης: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μελίνα Μακρή: Evanescence
Βαγγέλης Παναγόπουλος: The Cure
Κατερίνα Στικούδη: Ελεονώρα Ζουγανέλη
Ίαν Στρατής: Τέρης Χρυσός
Πασχάλης Τσαρούχας: Johnny Cash
Εύα Τσάχρα: Νατάσα Θεοδωρίδου
Ελένη Φιλίνη: Ρένα Βλαχοπούλου
Χρύσπα: Mary Poppins

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Δες τις φωτογραφίες:

Your Face Sounds Familiar η Μπέτυ Μαγγίρα

Your Face Sounds Familiar στον Ant1

Η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar στον Ant1

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

TAGS