ΣΚΑΙ: «Μαύρα μαντάτα» στο κανάλι!

Τι συνέβη στο κανάλι του Φαλήρου;

ΣΚΑΙ: «Μαύρα μαντάτα» στο κανάλι!

Το τελευταίο διάστημα ο Σκάι το κανάλι του Φαλήρου έχει συνηθίσει πλέον να παίρνει τέτοιες ειδήσεις σε πρεμιέρες εκπομπών.

Κάτι δεν πάει καλά προφανώς στο πρόγραμμα καθώς τα μονοψήφια γίνονται συνήθεια. Διαβάστε παρακάτω...

Εχθές είχαμε πρεμιέρα για μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή στο κανάλι με την ηθοποιό Ελένη Βαίτσου, που έπαιζε σε σαπουνόπερες τύπου "Τατουάζ" και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Ανθόπουλο!
«Οι τουρίστες» λοιπόν στις ηλικίες 15-44 κάνουν 7,0 8,4 10,3 10,8!


Η εκπομπή χαμηλά σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού, αλλά τουλάχιστον είχε ανοδικές τάσεις. Δηλαδή όσο περνούσε η ώρα κρατούσε το κοινό και μάζευε αυξητικά κόσμο. Τι θα γίνει στη δεύτερη εκπομπή; Πάντως τα συγκεκριμένα νούμερα είναι από τα χαμηλότερα στο κανάλι!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρας 25/3: Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου...

Πληροφορίες βόμβα έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Μαρία Μπακοδήμου και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο για τα πολύ άσχημα νέα που την περιμένουν, μέσα από το Vandas blog!

Το σπίτι της αγάπης μόλις έμεινε χωρίς παρουσιάστρια!

Για την ακρίβεια, έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Μαρία Μπακοδήμου τελείωσε οριστικά με την παρουσίαση του Power of love κι από ότι φαίνεται και το ίδιο το ΣΚΑΙ καθώς είναι αμφιταλαντευόμενο το αν θα προβληθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ριάλιτι!

Η Μαρία, όμως, δεν θα απομακρυνθεί από το κανάλι και το συμβόλαιό της θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ! Θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", αν βέβαια παίξει κι αυτό, γιατί στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί ένα κομφούζιο μετά την κατρακύλα του Survivor και δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να επενδύσουν πάλι στα ίδια project του Ατζούν! Την πάτησαν με το ριάλιτι επιβίωσης, δεν θέλουν να την πατήσουν ξανά και να χάσουν για ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά!

Αν και εφόσον, λοιπόν, πάρουν την απόφαση να γίνει ξανά το Ελλάδα έχεις ταλέντο, η Μπακοδήμου έχει κατοχυρώσει ήδη την θέση της στην κριτική επιτροπή!

Και το ρεπορτάζ μου δεν τελειώνει εδώ... Το κανάλι επειδή βρίσκεται στον αέρα με τα project που ανέφερα παραπάνω αλλά ταυτόχρονα θέλει να κρατήσει την Μαρία για να μην πάει πουθενά αλλού, είναι σε συζητήσεις για να παρουσιάσει μια δική της βραδινή εκπομπή, τύπου late night show!

Για να την δούμε και σε αυτό... Θα τα καταφέρει λέτε εσείς;

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!