Ελληνίδα ηθοποιός προκαλεί σοκ: «Είχα γίνει σκελετός...»

Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Ελληνίδα ηθοποιός προκαλεί σοκ: «Είχα γίνει σκελετός...»

Η Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε την κατάστασή της από την περίοδο που ήταν έγκυος.

Μάλιστα είχε κάποια συμπτώματα που δεν τη βοηθούσαν καθόλου. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Δήμητρα Παπαδήμα...

Η Δήμητρα Παπαδήμα

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της εγκυμοσύνης της.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της στο περιοδικό people:

«Οι μήνες της εγκυμοσύνης κύλησαν απαίσια. Δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Έτρωγα ένα κομματάκι ψωμί και ήταν σαν να είχα κατεβάσει ένα αρνί. Θυμάμαι πως με τον Γιάννη κάναμε βόλτες στο τετράγωνο για να ρευτώ το ψωμί! Τι τράβηξε και αυτός… Όσον αφορά την άσκηση, γυμναζόμουν κάθε μέρα και πήρα μόνο έξι κιλά. Η Θαλασσινή, όμως, γεννήθηκε 3300 , 54 πόντους, με τον ομφάλιο λώρο γύρω από λαιμό της. Μόλις την έπλυναν και την ακούμπησαν επάνω μου, αισθάνθηκα ένα δάκρυ να κυλάει στο μάγουλό μου. Το δάκρυ της χαράς. Περιττό να σου πως ότι εγώ που φοβόμουν να γίνω μητέρα, τα έκανα όλα με απίστευτη αφοσίωση. Θήλασα την κόρη μου για δυο χρόνια. Σκέψου, έφτασα σε ένα σημείο να έχω πίεση 5 και είχα γίνει ένας σκελετός με δυο τεράστια βυζιά που είχαν γάλα. Όταν έγινε δυο ετών, από μόνη της σταμάτησε να θηλάζει, γιατί είχε μπουχτίσει. Τις έδωσα τα πάντα και συνεχίζω ακόμα και σήμερα να της δίνω, μέχρι που την φτάνω στο σημείο να μου πει ‘’Σταμάτα, δεν θέλω άλλο. Παράτα με!’’».

Παλαιότερα η Δήμητρα Παπαδήμα είχε κάνει κατάθεση ψυχής για τη μαμά της. Δείτε εδώ:

Δήμητρα Παπαδήμα: Η κατάθεση ψυχής για τη μαμά της! «Δεν γουστάρω να πάω να τη δω»! (Βίντεο)

Δήμητρα Παπαδήμα πιο αφοπλιστική από ποτέ! «Σκασίλα μου αν το ξέρουν αλλά όταν δεν είμαι καλά στη σχέση μου... δεν είμαι πιστή»! (Βίντεο)

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και έδωσε μια συνέντευξη κόλαφο!

Η ίδια μίλησε πιο ανοιχτά από ποτέ και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι έχει απιστήσει!

Η ηθοποιός είπε: «Μία κατάχρηση έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου, τη φυσιολογική! Αυτή που κάνει τους ανθρώπους ενήλικες πια σε κάποια ηλικία, δεν έχουν απωθημένα και είναι κανονικοί άνθρωποι. Ο έρωτας! Δεν ξέρω αν λέγεται σεξ ή έρωτας, αυτή την κατάχρηση έχω κάνει. 26 χρόνια είμαι με τον Γιάννη, πριν τα 26 όμως; Από τα ποτά, ναρκωτικά, τσιγάρα και τα λοιπά, το σεξ, ο έρωτας είναι υγεία. Σεξ, έρωτας, δεν ξέρω…

Αυτή την κατάχρηση έχω κάνει στη ζωή μου! Χωρίς ανταλλάγματα, το έκανα με την ψυχή μου, δεν ζητούσα τίποτα. Ήμουν έξι χρόνια με έναν μεγαλοσκηνοθέτη, είδες ποτέ να κάνω ταινία μαζί του; Όταν είμαι καλά είμαι πιστή, όταν δεν είμαι καλά, δεν είμαι πιστή… Οι σύντροφοί μου σκασίλα μου αν ξέρουν ότι δεν είμαι πιστή. Τώρα τι θα σου πω αν έχω απιστήσει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου; Είναι ο άντρα της ζωής μου…»

Δείτε περισσότερα news θέματα με ένα κλικ!