Παντελής Παντελίδης: Συγκίνηση με τη φωτογραφία του από μαθητική Παρέλαση

Η ανάρτηση στα social media!

Παντελής Παντελίδης: Συγκίνηση με τη φωτογραφία του από μαθητική Παρέλαση

Ο Παντελής Παντελίδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, αλλά τα αδέρφια του θυμήθηκαν μία φωτογραφία του από μαθητική παρέλαση.

Γι' αυτόν τον λόγο έκαναν και σχετική ανάρτηση στα social media. Διαβάστε παρακάτω...

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με τους πολλούς φαν έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Οι θαυμαστές του πάντως δεν τον ξεχνούν και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν.

Φυσικά και η οικογένειά του δεν θα τον ξεχάσει ποτέ κι αναφερόμαστε φυσικά στους γονείς του και τα δύο αδέρφια, τον Τριαντάφυλλο και τον Κωνσταντίνο.

Μάλιστα με αφορμή την 25η Μαρτίου τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη συγκίνησαν ιδιαίτερα με την φωτογραφία του μικρού Παντελή σε μαθητική παρέλαση.

Δείτε την:

Η μαθητική παρέλαση του Παντελή Παντελίδη

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη και είχαν ραγίσει καρδιές. Δείτε εδώ:

Παντελής Παντελίδης: Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνό του!

Παντελής Παντελίδης: Τρία χρόνια από τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή και το μοιραίο τροχαίο!

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, σκοτώθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Η είδηση του άδικου και ξαφνικού θανάτου του σόκαρε το Πανελλήνιο και σκόρπισε τη θλίψη.

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που έφυγε τόσο άδικα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016. Το μοιραίο τροχαίο στη Βουλιαγμένης που του στοίχισε τη ζωή, συγκλόνισε το Πανελλήνιο και σόκαρε, όχι μόνο τους θαυμαστές του και τους συναδέλφους του, αλλά όλο τον κόσμο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από το Youtube και είδε την καριέρα του, αλλά και τη ζωή του ολόκληρη, να αλλάζει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αγαπήθηκε από μια μεγάλη μερίδα κόσμου. Ο "Παντέλος", όπως τον φώναζαν πολλοί - γνωστοί και μη- εξελίχθηκε σε "λαϊκό φαινόμενο" και όλοι μιλούσαν για το παιδί της διπλανής πόρτας.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Όλα συνέβησαν 8:10 το πρωί της Πέμπτης (18/02/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Το Ι.Χ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα, καρφώθηκε σε δέντρο.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι πυροσβέστες έκαναν περίπου μία ώρα να τον απεγκλωβίσουν από το όχημα. Οι πυροσβέστες έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών που επέβαιναν στο όχημα.

Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή. Αμέσως μετά έφθασε και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στο τελευταίο αντίο για τον λαϊκό τραγουδιστή, του οποίου κηδεία του έγινε λαϊκό προσκύνημα, ενώ πολύς κόσμος επισκέφθηκε το σημείο του μοιραίου τροχαίου, αφήνοντας λουλούδια.

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr