Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε ποια ήταν η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει πάρει ποτέ!

Tρελά λεφτά!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε ποια ήταν η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει πάρει ποτέ!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την αποκάλυψη για το ποια δουλειά της έχει δώσει τα περισσότερα χρήματα!

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στο GNTM. Διαβάστε παρακάτω...

Στο περιοδικό Gala παραχώρησε συνέντευξη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία είπε για την πιο υψηλή αμοιβή της: «Ο χώρος της μόδας με βοήθησε να ζούμε πιο άνετα εγώ και η οικογένειά μου. Οι δουλειές στη Νέα Υόρκη φυσικό ήταν να επιφέρουν μια άνεση. Τη μεγαλύτερη αμοιβή την έχω πάρει στη Νέα Υόρκη για μια διαφήμιση της Gillette. Πρωταγωνιστούσα στην παγκόσμια καμπάνια της για δύο χρόνια».

Όσο για το GNTM είπε: «Η Ελλάδα και η παρουσία μου στην τηλεόραση δεν μου απέφεραν περισσότερα χρήματα. Έκανα το GNTM γιατί μου άρεσε το concept και γιατί η ηλικία μου συνιστά το πλέον κατάλληλο timing για να παρουσιαστώ επιτέλους στον κόσμο, να βγω από το καβούκι μου. Η κατάλληλη πρόταση ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, καθώς ήθελα επιτέλους να επιστρέψω στο σπίτι μου».

To σοκ που είχε πάθει η Ηλιάνα στη Νέα Υόρκη! Διαβάστε εδώ:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σοκαρισμένη! Το περιστατικό που συνέβη στην πτήση της για Νέα Υόρκη!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα μυστικά για τις θανατηφόρες αναλογίες του μοντέλου!

Διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και για τις αναλογίες της πολλά μοντέλα θα έκαναν τα πάντα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε αποκλειστικά με το youweekly.gr τα μυστικά της!

"Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες. Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρία σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα", μας λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Δείτε περισσότερα news θέματα με ένα κλικ!