Μaster Chef: Ο Παντελής «πληγώθηκε» και πάλι από τον... Χαράλαμπο! (βίντεο)

Ο Κύπριος τον... χαντάκωσε!

Μaster Chef: Ο Παντελής «πληγώθηκε» και πάλι από τον... Χαράλαμπο! (βίντεο)

O Παντελής δεν τα πάει καλά με τους... Χαράλμπους και γνώρισε ακόμη μία απογοήτευση στο Master Chef!

Ιδιαίτερη εβδομάδα αυτή στο Master Chef καθώς στο παιχνίδι μπήκαν οι περσινοί παίκτες και θα διαγωνιστούν μαζί με τους νέους! Το έπαθλο θα είναι 10.000 ευρώ! Διαβάστε παρακάτω...

Αποχώρηση παίκτη δεν θα έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Master Chef, με τους περσινούς παίκτες να έχουν μπει στο παιχνίδι και μαζί με τους νέους να δίνουν μάχη για το ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, όμως, το ζευγάρι του Παντελή με τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου (σ.σ. Κύπριος κι αυτός, αλλά όχι ο "Εν Κουλί") ήταν εκείνο που έχασε, αλλά απ΄ ό,τι φαίνεται θα έχει κι άλλη ευκαιρία;

«Έχουμε μία απώλεια σήμερα, οκτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση. Η απώλεια της πρώτης μέρας από το Silver Award είναι το πιάτο με το λαβράκι, του Παντελή και του Χαράλαμπου. Όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα, έπρεπε να βρούμε τις λεπτομέρειες, το συζητήσαμε και να πούμε το εξής: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και για τον Παντελή γιατί σε κάποια φάση θα έχει και ο Παντελής, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση μία ακόμα ευκαιρία. Δεν θα σας αποκαλύψουμε σήμερα το πώς θα γίνει αυτό, αλλά υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε το βίντεο

Κλάμα με την ατάκα του Γλωσσίδη! Δείτε εδώ:

Master Chef: Ατάκα-έπος του Γλωσσίδη! «Έχουν πεταχτό πωπό!» Για ποιους το είπε; (βίντεο)

Μaster Chef: Η πρώτη ανάρτηση από την Άλκηστη μετά την αποχώρησή της!

Η Άλκηστις αποχώρησε από το Master Chef και η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Σίγουρα οι εντάσεις και τα νεύρα της Κρητικιάς θα αφήσουν μεγάλο κενό στο παιχνίδι.

«Ένα ακόμα ταξίδι έφτασε στο τέλος του!Θέλω να ευχαριστήσω το master chef για την ευκαιρία που μου έδωσε να μάθω τόσα πράγματα και να αποκτήσω καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις! Ευχαριστώ πολύ όσους με στηρίζουν και εκείνους που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι!» έγραψε χαρακτηριστικά η Άλκηστις στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr