Μαύρο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Κάγκελο η παρουσιάστρια...

Τι συνέβη;

Μαύρο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Κάγκελο η παρουσιάστρια...

Ένα απρόοπτο τεχνικό πρόβλημα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής, αντιμετώπισε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά αφότου όλοι οι συντελεστές της εκπομπής καλημέρισαν όλοι τους τηλεθεατές και στη συνέχεια περιέγραφαν πως πέρασαν το τριήμερο ξαφνικά επικράτησε συσκότιση! Διαβάστε παρακάτω...


Στην εκπομπή έπεσε μαύρο και όλοι έμειναν κάγκελο! Τελικά, όλοι η ομάδα ξέσπασε σε γέλια με την παρουσιάστρια να προσπαθεί με ψυχραιμία να αντιμετωπίσει το απρόοπτο που συνέβη! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Alpha: Επικρατεί τρέλα στο κανάλι με παρουσιάστρια αποκάλυψη για φέτος!

Χαμόγελα στον Alpha αφού κυριολεκτικά τρίβουν τα μάτια τους το κανάλι της Κάντζας με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία καθημερινά πηγαίνει από το καλό και στο καλύτερο με την εκπομπή της, Happy Day!

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή χθες Τετάρτη (21/03) στην τηλεθέαση έκανε στο δυναμικό κοινό 22,6 και το φοβερό είναι ότι σε τέταρτο έφτασε 32,9!

Τα νούμερα της απέναντι στον ανταγωνισμό είναι απίθανα και φαίνεται ότι η νεαρή παρουσιάστρια κερδίζει καθημερινά τις ψυχές και τις καρδιές ολοένα και περισσότερων τηλεθεατών.

Τρέλα επικρατεί στο κανάλι του ALPHA με παρουσιάστρια που αποδείχθηκε αποκάλυψη

Αναλυτικά τα νούμερα: Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 18,5
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 16,4
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 10,9


ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 22,6

Alpha: «Σφαγή» με την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι!

Απασφάλισε την Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha δίνοντας μεγάλη ανάσα στο κανάλι με την τηλεθέαση, η οποία είχε και ένα επεισοδιακό Σαββατοκύριακο!

Συγκεκριμένα η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης απασφάλισε και έκανε νούμερα ρεκόρ στο δυναμικό κοινό και σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 24,5 %! Ο μέσος όρος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη έφτασε στο 19,5% και βρέθηκε στην κορυφή, παρότι παίρνει lead in από την προηγούμενη εκπομπή μόλις 7,0%!

Ωστόσο ο προβληματισμός δεν λείπει στο κανάλι αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη, όχι για την εκπομπή της παρουσιάστριας αλλά για το γεγονός πως δεν έχει καμία βοήθεια!

Ο λόγος έιναι πως οι ειδήσεις πριν την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha χτες Τετάρτη (20/03) σημείωσαν μέσο όρο 7,9 και το Α Ρεπορτάζ (η εκπομπή πιο πριν) μόλις 7%!

Όπως έχει τονίσει η Ελένη Μενεγάκη σε επαφές που είχε με την διοίκηση του Alpha θα μπορούσε να κάνει μέχρι και 35% αν είχε δυναμική από τις εκπομπές που προηγούνται της δικής της στο κανάλι! Μάλιστα η παρουσιάστρια φέρεται να έχει ζητήσει από τον Alpha να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές ώστε να "απογειωθεί" η ίδια και ταυτόχρονα το κανάλι!

Για περισσότερα νέα, επισκεφθείτε την κατηγορία - news