Αλέξης Γεωργούλης: Η απίστευτη ατάκα του ηθοποιού που προκάλεσε χαμό στους Κουκου! Το ξέσπασμα και τα ουρλιαχτά!

Τι συνέβη;

Αλέξης Γεωργούλης: Η απίστευτη ατάκα του ηθοποιού που προκάλεσε χαμό στους Κουκου! Το ξέσπασμα και τα ουρλιαχτά!

Στη βολιδοσκόπηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές φαίνεται να βρέθηκε και ο Αλέξης Γεωργούλης και αυτή του η αποκάλυψη προκάλεσε ταραχές!


Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραδέχτηκε ότι το σκέφτεται σοβαρά και Στη φωλιά των Κου Κου έγινε ο χαμός! Διαβάστε παρακάτω....


Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κρικοριάν έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα και τόνισε:

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κρικοριάν


«Θα κινδυνεύσω να με πείτε και ξινό, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ με τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την αναγνωρισημότητά τους ή την όποια συμπάθεια έχει το κοινό προς αυτούς για να κερδίσουν μια θέση στην πολιτική σκηνή. Το κάνουν για την καρέκλα, το κάνουν για ένα έξτρα μεροκάματο, το κάνουν για να δώσουν ένα ακόμα show πιο δυνατό και από αυτά της τηλεόρασης; Μη μου πείτε ότι κάθισαν τα κόμματα και είπαν: «εκτιμήσαμε πάρα πολύ το όραμα που έχει ο Αλέξης Γεωργούλης για την Ευρώπη και πάμε να του κάνουμε πρόταση». Αυτό που θέλουν είναι να βάλουν ένα ακόμα λαμπυρίζον στη βιτρίνα τους για να προσελκύσουν κόσμο στο μαγαζάκι τους. Κοινώς, ένα γνωστό όνομα – κράχτη, ο οποίος θα φέρει και άλλα ψηφαλάκια στο κόμμα τους».

Oι Κουκου όμως, είχαν και άλλο ένα θέμα φωτιά:

Θοδωρής Αθερίδης: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η κόρη του, Φωτεινή!

Είσαι το ταίρι μου: O Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει αν θα μπορούσε να ερωτευτεί την... Στέλλα!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Gala παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου», το οποίο άφησε εποχή.

Ο έρωτας με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο «Είσαι το ταίρι μου» ήταν καθαρά στοιχείο μυθοπλασίας ή θα μπορούσες να ερωτευτείς μια τέτοια κοπέλα;

Η δική μου εμπειρία λέει ότι το παραμυθένιο είναι ουσιαστικά η άποψή μας για το δεδομένο. Απλώς έχουμε πιστέψει ότι το άλογο είναι άσπρο και ο πρίγκιπας όμορφος. Δεν είναι. Μπορεί δυο άνθρωποι να μην ανταποκρίνονται στα στερεότυπα των παραμυθιών αλλά να είναι αγαπημένοι. Οι άνθρωποι δεν βλέπουν μόνο με τα μάτια και δεν ακούνε μόνο με τα αυτιά. Ακούνε και με την καρδιά τους. Η καρδιά έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Όσο κι αν δε θέλουμε να το πιστέψουμε, η καρδιά μας πάει εκεί που θέλουμε.

Για περισσότερα gossip, επισκεφθείτε την σχετική μας κατηγορία