Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο

Σας αφορά!

Master Chef
News 26.03.2019 13:40

MasterChef Silver Award Week, μια ξεχωριστή εβδομάδα δοκιμασιών για τους υποψήφιους MasterChef.

Μια εβδομάδα με αυξημένη δυσκολία, όπου οι παίκτες θα κριθούν για την τεχνική, την ευελιξία και τη δυνατότητα συνεργασίας με κάποιους, που δεν γνωρίζουν από κοντά. Διαβάστε παρακάτω...

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ο νικητής της MasterChef Silver Award Week, εκτός από την προσωπική ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια των τριών κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και των συμπαικτών του, θα κερδίσει 10.000 ευρώ μετρητά, για να τα αξιοποιήσει για τη μαγειρική του εξέλιξη.

Οι κριτές του MasterChef

Δείτε την Τρίτη 26/3 στις 21:00 στο 46ο Επεισόδιο του MasterChef 3

Η χημεία κάποιων ζευγαριών είναι ξεκάθαρη. Κάποιοι πιστεύουν πολύ στους εαυτούς τους, κάποιοι δέχονται τις γνώσεις των «παλιών», άλλοι ανταλλάσσουν εμπειρία με φρέσκες ιδέες.

Στη 2η μέρα του Silver Award Week με μάτια κλειστά, τα «ζευγάρια» καλούνται να κάνουν μια τυφλή γευσιγνωσία ποτών, που θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Όσοι έχουν καλή όσφρηση, δυνατή γεύση και καλή μνήμη θα κερδίσουν ένα χρονικό πλεονέκτημα για το δεύτερο μέρος της σημερινής δοκιμασίας.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό...

Η συνέχεια θα ευνοήσει όχι μόνο τους μερακλήδες αλλά και εκείνους, που θα σκεφτούν έξω από το κουτί. Όσοι καταφέρουν να συνδυάσουν πείρα, φαντασία, ταχύτητα και δεν παρασυρθούν από σιγουριά, θα καταφέρουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην νίκη για το έπαθλο των 10.000 ευρώ μετρητά.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Δείτε εικόνες:

Οι κριτές του Master Chef με το σημερινό έπαθλο

Καλεσμένος Master Chef!

Chef στο Master Chef

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Δείτε εδώ:

Master Chef: Αποκάλυψη βόμβα για τον Κουτσόπουλο! «Έπαιρνε χάπια...»

Master Chef: H Άλκηστις ξαναχτυπά! Ποιοι παίκτες είναι δίμουροι;

Καλεσμένη «Στη φωλιά των Κου Κου», ήταν το πρωί της Τρίτης, η Άλκηστις Αλεξάκη που έγραψε τη δική της ιστορία στο Master Chef.

Η παίκτρια με τον εκρηκτικό χαρακτήρα δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα!

Η Άλκηστις είπε μεταξύ άλλων:

«Κάποιοι από τους παίκτες ήταν δίμουροι. Ο κόσμος δεν τα βλέπει όλα γιατί το γύρισμα στο σπίτι είναι λίγα μόνο λεπτά. Δεν γίνεται να έχεις μια συμπεριφορά και μετά όταν εμφανίζεται η κάμερα να δείχνεις Παναγία. Δεν έχεις επαφή με κανέναν και ξεκινάει ένα παράξενο παιχνίδι. Κρατάς αποστάσεις. Ευθύνες δεν θα ρίξω σε κανέναν γιατί είναι ο εγκλεισμός στη μέση. Η Σπυριδούλα είναι ένα άτομο που θέλει να δείχνεται στις κάμερες». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr

Share