Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Συγκινεί ο κριτής του Master Chef - «Γκρεμίζω ουρανούς...»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε... φωτιά.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Συγκινεί ο κριτής του Master Chef - «Γκρεμίζω ουρανούς...»

Εκτός από το Master Chef και τις κουζίνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βάζει φωτιά και στον ρατσισμό.

Ο γνωστός σεφ έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατάφερε να συγκινήσει για ακόμα μία φορά με το όμορφο μήνυμα που έστειλε το βράδυ της 25ης Μαρτίου: «Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη... Γκρεμίζω ουρανούς», έγραψε τους στίχους από το «Φυσάει Κόντρα» των Active Member και πόσταρε τα μικρά τσολιαδάκια που μπορεί να μην είναι ελληνόπουλα, ωστόσο γιόρτασαν παρέα μας το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας ανήμερα της εθνικής μας επετείου.

Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη... Γκρεμίζω ουρανούς. Καληνύχτα σατανάδες... #masterchefgr pic.twitter.com/rYv5f73LIa

— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) 25 Μαρτίου 2019 " />

Μία απίστευτη ατάκα για τον κριτή του Master Chef!

Master Chef: Αποκάλυψη βόμβα για τον Κουτσόπουλο! «Έπαιρνε χάπια...»

Master Chef: Τι νούμερα έκαναν οι παλιοί παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι!

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε χτες τους παίκτες του Master Chef, αφού έχουμε εβδομάδα silver award και ένας από αυτούς διεκδικεί 10.000 ευρώ! Την παράσταση βέβαια, έκλεψε ο Γλωσσίδης με την ατάκα για τον πεταχτό πωπό!

Στη μάχη όμως... για το έπαθλο δεν ήταν μόνοι τους, αφού οι παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο μπήκαν στο παιχνίδι για να βάλουν το χεράκι τους!

Τι νούμερα έκανε όμως στο δυναμικό κοινό το επεισόδιο χτες; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Η αλήθεια είναι πως στο Star μάλλον ανοίγουν σαμπάνιες, αφού το ριάλιτι έκανε 33,5%! Στα τέταρτα δε, είχαμε πλήρη απογείωση! Κρατιέστε; 31,3,34,9,27,6,35,3 και...πιάνει κόκκινο με 39,3 και νούμερο ρεκόρ μια ανάσα πριν το 40άρι! Μετά λίγο πέφτει και κάνει 28,2 και ξανά προς την δόξα τραβά! 34,8 και 36,8 για μεγάλο φινάλε! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά:

Prime time

ALPHA: Τατουάζ, 18,2
ALPHA: Το Σόι σου, 21,2
ΣΚΑΙ: Survivor, 11,5
STAR: Master Chef, 33,5
OPEN: O πρίγκιπας της φωτιάς, 4,3

ΣΚΑΙ: Ράδιο Αρβύλα, 24,7

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με ένα μόνο κλικ