Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλενα Τσαβαλιά: «Άρπαξε» πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη!

Ποιος είναι;

Έλενα Τσαβαλιά: «Άρπαξε» πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη!
News 26.03.2019 16:48

Η Έλενα Τσαβαλιά ξεκίνησε τη νέα της εκπομπή στο Open και ανακαλύψαμε πως ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης Μεναγάκη βρίσκεται μαζί της.

Ποιος είναι; Διαβάστε παρακάτω...

Σε έναν διαφορετικό ρόλο αναμένεται θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής την Έλενα Τσαβαλιά, καθώς ανέλαβε δική της εκπομπή στην τηλεόραση με το «Μεσημεριάτικα» στο Open Beyond.

Στην έναρξη της πρώτης εκπομπής η Τσαβαλιά ευχαρίστησε προσωπικά τους ανθρώπους που επιμελούνται την εξωτερική της εμφάνιση με αγάπη.

Αυτοί, λοιπόν, είναι η στυλίστριά της Άννα Ζιαζιά, η make up artist Βάσω Νακοπούλου και ο hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση.

undefined

Ο Μπουλούμπασης ήταν επί δεκαεφτά χρόνια συνεργάτης της Ελένη Μενεγάκη, μετά την λήξη της συνεργασίας τους που ξάφνιασε τους πάντες πήγε σε αντίπαλο στρατόπεδο! Μάλιστα της σχολίασε και στο Instagram!

undefined

Tι έγινε στην πρώτη εκπομπή της; Δείτε εδώ:

Open: Tα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα της Έλενας Τσαβαλιά!

Έλενα Τσαβαλιά: Η εξομολόγηση για την σχέση της με τον Σεφερλή - «Θα χωρίζαμε αν...»!

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής.

Το ζευγάρι μίλησε για όλα. Τόσο για τα επαγγελματικά τους, όσο και για την προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, η Έλενα Τσαβαλιά, αποκάλυψε πως αν δεν ερχόταν ο Χάρης στην ζωή τους, δεν θα ήτανε τώρα μαζί.

«Πως θα ήταν η ζωή σας αν δεν είχατε τον Χάρη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη το ζευγάρι, με την Έλενα Τσαβαλιά να απαντάει: «Αν δεν είχαμε τον Χάρη μπορεί και να μην είμαστε μαζί με τον Μάρκο τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί, ή σε διαλύει αυτόματα. Είναι τόσο δυνατή αυτή η σχέση του καθενός με το παιδί, που ή στο διαλύει το πράγμα, ή στο κρατάει πάρα πολύ σφιχτά».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάρκος Σεφερλής που δήλωσε: «Δεν ξέρω πως το λέει η Έλενα. Δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Και μας ένωσε και είχαμε και έναν στόχο, έναν προορισμό ότι έπρεπε όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε ένα παιδί. Βλέπουμε ζευγάρια να χωρίζουν και με ένα και με δύο και με τρία παιδιά. Δεν είναι όπως παλιά που το παιδί κράταγε όλους σε έναν γάμο».

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!

Share