Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα από 18χρονη θαυμάστρια - «Εκνευρίστηκα!» (βίντεο)

Δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα από 18χρονη θαυμάστρια - «Εκνευρίστηκα!» (βίντεο)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και αποκάλυψε μία ιστορία με θαυμάστριά του!

Η θαυμάστρια τον έχει τρελάνει. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι δέχθηκε πολλά μηνύματα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, λέγοντας: «Όλα τα κορίτσια μου γράφουν «Μπράβο βρε Ελένη που έχεις καλεσμένο τον Χριστόφορο. Πόσο μας αρέσει! Είναι Θεός! Και λες καλά πάνω από 30 που έχουν μεγαλώσει μαζί σου, αλλά τα κορίτσια τα πιο νέα, που είναι 17 χρονών;».

Στη συνέχεια ο Χριστόφορος αποκάλυψε: «Μία κοπέλα προχθές μου έστελνε συνέχεια μηνύματα και μπαίνω στο προφίλ της στο instagram να δω ποια είναι, να δω τις φωτογραφίες της και βλέπω ότι είναι το 2001 και λέω «Όχι, όχι… δε γίνεται»! Και το πήγα λίγο πιο πίσω γιατί έχω και πρεσβυωπία και λέω «αποκλείεται»! Σηκώθηκα όρθιος μέσα στο σπίτι και δεν ήξερα τι να κάνω. Είπα αυτό είναι παιδί μου. Εκνευρίστηκα. Είπα δεν είναι δυνατόν και μετά λέω 18 χρονών παιδί…»!

Τι συνέβη με τον ηθοποιό και ήταν σε κατάσταση πανικού; Διαβάστε εδώ:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σε κατάσταση πανικού ο ηθοποιός!

Απίστευτη ομοιότητα! Αυτός είναι ο ΓΙΟΣ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! (PHOTO)

Από την Τζώρτζια Συρίχα και το περιοδικό YOU με αποκλειστική προδημοσίευση του Youweekly.gr

Ήταν ομολογουμένως ανατριχιαστική η συγκυρία να γίνεται η πρεμιέρα και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές λίγες μέρες πριν να έχει φύγει από τη ζωή... Ο Μηνάς Χατζησάββας είναι συγκλονιστικός στο ρόλο του οικογενειάρχη που σπρωγμένος από την κρίση αγκαλιάζει το τέρας του ρατσισμού, στη νέα ερωτική τριλογία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ένας άλλος κόσμος” και με την ερμηνεία του αυτή ίσως δίνει την καλυτερότερή του παράσταση λίγο πριν πέσει η αυλαία της ζωής του... Ο δε ταλαντούχος δημιουργός τού αφιερώνει την ταινία αυτή και για άλλη μία φορά παίρνει τα εύσημα και συγκινεί όλους τους celebrities που τον τιμούν στην παρουσίαση που κάνει στα Village Cinemas και συρρέουν σε όλες τις αίθουσες του κινηματογράφου.

Δείχνει να πιστεύει υπερβολικά πολύ στον εαυτό του... Κάποιοι θεωρούν πως είναι «μοναχικός και εσωστρεφής, ένα πολύ απομονωμένο παιδί που δύσκολα σου ανοίγεται και ακόμα πιο δύσκολα σε πλησιάζει» και άλλοι λένε πολύ απλά ότι «ο Χριστόφορος γεννήθηκε καλλιτέχνης κι αν το πεπρωμένο του δεν είναι αυτό τότε ποιο είναι;». Ό,τι και να είναι, όποια μυστικά κι αν κρύβει, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Όταν η τύχη χτύπησε την πόρτα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και εκείνος της άνοιξε αυτή τον ερωτεύτηκε σφόδρα! Αν τον ρωτήσεις πώς γίνεται να ζει μόνος όταν γνωρίζει τόσο κόσμο και έχει μια γεμάτη επαγγελματικά ζωή, εκείνος θα απαντήσει πως θεωρεί τη μοναξιά του αιτία έμπνευσης: «Το σενάριο πάει μαζί με τη μοναξιά, δεν μπορείς να γράψεις σε διαφορετικές συνθήκες. Άπαξ και τα πηγαίνω καλά με τον εαυτό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, μου αρέσει».

Ο πρώτος έρωτας

Γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1975 από εύπορη οικογένεια και τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στην Κρήτη. Σε ηλικία 4 χρόνων οι γονείς του αποφασίζουν να χωρίσουν, γεγονός που τον ενόχλησε πολύ και το κουβαλούσε μέσα του ως μεγάλο βάρος. Εκείνος μαζί με το μικρότερο αδελφό του Φίλιππο ακολουθεί τη μητέρα του στην Αθήνα. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλός μαθητής –ήταν, μάλιστα, συμμαθητής με τη Ευγενία Μανωλίδου– του άρεσε, όμως, το μάθημα της Έκθεσης και συμμετείχε σε παιδικό θίασο του οποίου ήταν η «ψυχή». Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ήταν «παράδειγμα προς αποφυγήν, όχι προς μίμηση» και αρκετά τεμπέλης. Πάντως την ίδια ώρα έγραφε μόνος του σενάρια που τα κλείδωνε μέσα στο συρτάρι του για να μην του τα αρπάξει κανείς και του καταστρέψει τις ιδέες του!

Άρχισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παίζει στην τηλεόραση από τα 16 του, κάνοντας κοπάνα από το σχολείο. Μπήκε στο τηλεοπτικό πλατό υποδυόμενος τον Βενιαμίν στους «Φρουρούς της Αχαΐας», στο πλευρό της Μιμής Ντενίση, και έπαιξε καλά... Τόσο απλά!

Αγαπημένο του καταφύγιο σε μικρή ηλικία το σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου μαζί με άλλα παιδιά έφτιαξαν επάνω σε ένα δέντρο ένα μικρό σπιτάκι, όπου και κρύβονταν όταν δεν ήθελαν να τους ανακαλύψει κανείς! Εκεί γνωρίζει και ανακαλύπτει τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα. Η Μυρτώ ήταν όλος ο κόσμος του και προφανώς εκείνη αν ήξερε την εξέλιξη της πορείας του Χριστόφορου να του παραδινόταν άνευ όρων.

Στο σπίτι των παππούδων του τού έτυχαν τα καλύτερα! Ακόμα και την πρώτη δουλειά που βρήκε εκεί την ανακάλυψε, σε μια πεταμένη εφημερίδα... «Αν στα 15 και μισό που ήμουν δεν είχα πάει εκείνη τη μέρα στο σπίτι της γιαγιάς μου και δεν είχα ανοίξει την εφημερίδα να δω την αγγελία που ζητούσαν ηθοποιούς, δεν θα είχα πάει ποτέ σε εκείνο το κάστινγκ. Όλα στη ζωή μου θα εξελίσσονταν διαφορετικά», λέει ο ίδιος, θεωρώντας τον εαυτό του πολύ τυχερό. Πιστεύει στο πεπρωμένο, στη θεά Τύχη, αφού όλα τα πράγματα στη ζωή του έγιναν τελείως τυχαία.

Με διαβατήριο το γοητευτικό προφίλ του, που «έγραφε» στο φακό, και το γεγονός πως τα έλεγε καλά για την ηλικία του, είδε να ανοίγονται πολλές πόρτες μπροστά του. Η ευγένειά του, το ήθος του αλλά και το ότι ήταν «ψαγμένος», παρά το νεαρό της ηλικίας του, του πρόσφεραν επιπλέον εφόδια για να προχωρήσει.

Έναν χρόνο μετά, μαθητής ακόμα της Γ΄ Λυκείου, συνάντησε τον Λάκη Λαζόπουλο στην οντισιόν για τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και γεννήθηκε ο ρόλος του Τζίμη και η θρυλική ατάκα «Πάμε πλατεία;», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Όταν τελείωσε το σχολείο οι γονείς του επέμεναν να σπουδάσει στο εξωτερικό. Έγινε δεκτός στη δραματική σχολή της Βοστόνης και έφυγε για την Αμερική. Το ταξίδι του ολοκληρώθηκε σε επτά μόλις μέρες, αφού το μυαλό και η καρδιά του ήταν στην Ελλάδα και στη δουλειά του. Στην Αθήνα σπούδασε σε δραματική σχολή και παράλληλα δούλευε στο θέατρο στους «Τρομερούς γονείς», με την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Μίμη Χρυσομάλλη.

Από εκεί και μετά τα πράγματα εξελίσσονται ραγδαία στη ζωή του Χριστόφορου και η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Με ό,τι κι αν καταπιάνεται, τα καταφέρνει. Θεατρικό, τηλεοπτικό κοινό, κριτικοί σηκώνουν τα χέρια ψηλά μπροστά στο «φαινόμενο Παπακαλιάτης» ή του επιτίθενται! Γίνονται ολοένα και πιο αυστηροί μαζί του, και ενίοτε σκληροί, το κοινό, όμως, αδιαφορεί πλήρως και τον δικαιώνει πανηγυρικά ως συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό, κάνοντας τα μηχανάκια της AGB να... κοκκινίζουν.

Η τηλεόραση τον αγαπά και τον ακριβοπληρώνει και εκείνος δίνει κάτι παραπάνω για να αποδείξει ότι η κορυφή όχι απλώς του ανήκει αλλά του αξίζει κιόλας. Τα θέματα στις σειρές που γράφει είναι προκλητικά, «προχωρημένα» για το κατεστημένο της εποχής. Ερωτικά τρίγωνα, ομοφυλοφιλικοί έρωτες, όλα αποτυπώνονται «φόρα παρτίδα» και συγκινούν.

Τα 15 χρόνια... σιωπής με τον Λάκη!

Η συνάντηση με τον Λαζόπουλο το 2010 -μετά από 15 χρόνια που είχαν να βρεθούν και να μιλήσουν- στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» τροφοδότησαν ακόμα μία φορά τις «κακές γλώσσες». Τους είχαν δει να κάνουν κοινές διακοπές, ο Χριστόφορος να φιλοξενείται στο σπίτι του Λαζόπουλου στην Πάρο, να κάνουν βόλτες με το σκάφος του…
Μια κόντρα και μια απόσταση που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και από κανέναν, απορίας άξιον όμως ήταν πώς δύο άνθρωποι που για μεγάλο χρονικό διάστημα έκαναν τόσο «κολλητή» παρέα βρέθηκαν ξαφνικά σε αντίθετα ρεύματα και δεν μιλούσαν. «Αυτά είναι σαχλαμάρες, έχω μια σχέση βαθιάς αγάπης, σχεδόν συγγενική με τον Λαζόπουλο. Εγώ δεν είχα μεγάλο αδελφό, ήμουν εγώ ο πρώτος, ο αρχηγός, αυτός που θα φρόντιζε για όλους, οπότε ήταν πολύ ωραίο. Τότε που ήμουν είκοσι, υπήρχε ένας άνθρωπος που ανά πάσα ώρα και στιγμή θα με συμβούλευε, θα με βοηθούσε», δήλωσε ο Χριστόφορος όταν τον πίεσαν οι δημοσιογράφοι να μιλήσει για τη φημολογούμενη κόντρα τους: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ δύο διαφορετικών προϊόντων. Τα μόνα που μπορούν να υπάρξουν είναι σύμπνοια και αλληλοϋποστήριξη. Ειδικά όταν ο στόχος είναι το καλό. Εξάλλου ποτέ δεν έχω... φτύσει εκεί που έχω φάει»!

Ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Αν” και όλοι θεώρησαν ότι ο λόγος της παρουσίας του εκεί ήταν ο καλός του φίλος και η πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι ακόμα ένας βασικός λόγος ήταν η κόρη του Μαριέλλη, που ήταν πίσω από τις κάμερες...

Η 25χρονη Μαριέλλη, ένα κορίτσι πολύ εργατικό και φιλόδοξο, είναι χαμηλών τόνων, αποφεύγει τα πάρτι και τα κοσμικά φλας και δεν κομπάζει που είναι κόρη του Λαζόπουλου. Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που έκανε κάτι τόσο αξιόλογο, αφού εργάζεται για λογαριασμό της Village και συμμετείχε σαν executive producer στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπούσε το χαβιάρι».

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!