Δεν φαντάζεστε ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι ο μικρός «Αλή Πασάς» της φωτογραφίας!

Με τίποτα δεν θα το βρείτε!

Δεν φαντάζεστε ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι ο μικρός «Αλή Πασάς» της φωτογραφίας!

Το αγοράκι της φωτογραφίας ντυμένο Αλή Πασάς είναι γνωστός πρωταγωνιστής και αγαπημένος ηθοποιός όλων!

Λόγω της 25ης Μαρτίου θυμήθηκε την παιδική του ηλικία που οι γονείς τον έντυναν τσολιά και «ανέβασε» μία φωτογραφία από τότε στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Παντελή Καναράκη, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Μια ζωή στην ανατροπή! 25η Μαρτίου, δημοτικό, σχολική γιορτή, όλα τ’ αγοράκια ντυμένα τσολιαδάκια κι εγώ Αλή Πασάς! Ε! Ναι ! Ή κάνεις τη διαφορά ή δεν την κάνεις! Πώς να το κάνουμε!!!! #fotografia #turkey #greece #clothes #snow #mustang».

Όσα δήλωση για την αποχώρηση της από την παράσταση «Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή»!

Παντελής Καναράκης: H ερώτηση για την αποχώρηση της Μουτίδου από την παράσταση και η αμηχανία!

Παντελής Καναράκης: Οι πρώτες δηλώσεις για την αντικατάσταση της Σοφίας Μουτίδου!

Σαν βόβμα έσκασε η είδηση της αποχώρησης της Σοφίας Μουτίδου από τη θεατρική παράσταση "Μπάμπα μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή".

Έτσι, ο ταλαντούχος ηθοποιός Παντελής Καναράκης ήταν αυτός που χρειάστηκε να αντικαταστήσει άμεσα την Σοφία Μουτίδου προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει η παράσταση κανονικά.

Ο ίδιος μάλιστα έμαθε το ρόλο μέσα σε τρεις μόλις ώρες!

Ο Παντελής Καναράκης μίλησε στη κάμερα της εκπομπής "Έλα χαμογέλα" και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε ανοιχτά για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Η Σοφία λόγω κούρασης είχε ζητήσει κάποια αντικατάσταση. Το είχαν στο μυαλό τους και προς το τέλος αρρώστησε κιόλας και έκλεισε το θέατρο για δύο ημέρες. Ήρθε να παίξει για μία παράσταση και αισθάνθηκε εξαντλημένη και έγινε η αντικατάσταση».

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με ένα μόνο κλικ