Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δίνει μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης! Εμφάνιση - σοκ!

Ατημέλητη και άβαφη! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δίνει μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης! Εμφάνιση - σοκ!

Μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης δίνει η ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου κι έκανε μια εμφάνιση - σοκ!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε... Διαβάστε παρακάτω...

Οικογενειακή μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη έκανε πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός λόγω και των εμφανίσεών της στο έργο «Κυρία επιθεώρηση». Η πρεμιέρα έγινε την περασμένη Παρασκευή, αλλά η Πηνελόπη ανέβηκε μαζί με τις δύο κόρες και τον σύζυγό της λίγες ημέρες νωρίτερα λόγω των εντατικών προβών.

Η μόλις τριών μηνών δεύτερη κόρη της, που θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα, κλέβει την παράσταση αλλά και τον περισσότερο χρόνο από την προσοχή της μαμάς της. «Δεν κοιμάμαι, αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί», είχε δηλώσει περιχαρής η Πηνελόπη πριν από λίγες ημέρες. Η επιστροφή της στη δουλειά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα την ανάγκασε όμως να μπει και σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσει τα 20 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Εμφάνιση σοκ για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που δίνει μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης

Στα βιντεάκια που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram τη βλέπουμε να δίνει... πόνο κάνοντας TRX αλλά και αεροβική γυμναστική με πέδιλα Kangoo, τα οποία επαναδραστηριοποιούν όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Ήδη έχει χάσει τα 13 κιλά και συνεχίζει τον... αγώνα για να επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό της, χωρίς όμως να αγχώνεται, όπως δηλώνει, γιατί συνεχίζει τον θηλασμό, που δεν ευνοεί τη γρήγορη απώλεια κιλών. Προς το παρόν ζει την ευτυχία της, καθώς όπως λέει και η ίδια «είναι μεγάλη ευτυχία να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις ένα παιδί στα αριστερά σου και ένα παιδί στα δεξιά σου».

Τατουάζ και... πάνω από τα ρούχα!

Αρχικά μπερδευτήκαμε. Με μια πιο προσεκτική ματιά καταλάβαμε και εμείς ότι η Πηνελόπη, που αγαπά τα τατουάζ −έχει συνολικά 11− αποφάσισε πλέον να αγοράζει και ρούχα που να έχουν σχέδια τατουάζ! Τα γούστα της δεν αλλάζουν βέβαια ούτε και στη ροζ απόχρωση των μαλλιών της.

Εμφάνιση σοκ για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που δίνει μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Δεν θα βαφτίσω την κόρη μου»

Πριν από έναν μήνα σε συνέντευξή της στο «Dot» η Πηνελόπη είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει βαφτίσει ακόμη την κόρη της Λυδία. «Οι γονείς μου δεν συμφωνούν που δεν βάφτισα το παιδί μου. Προσπαθώ να μη συζητάω γι’ αυτό, γιατί είναι ένα θέμα πάρα πολύ ευαίσθητο για την ελληνική κοινωνία. Είναι κάποια πράγματα όμως που θέλω να γίνονται με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να βρω έναν πνευματικό άνθρωπο που θα με έχει "αγγίξει" για να βαφτίσει το παιδί μου. Θα ήθελα το παιδί μου να έχει τη δυνατότητα να μπορεί να διαλέξει».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ 4 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της -Δείτε την on air μείον 20 κιλά (Βίντεο)

Εμφάνιση σοκ για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που δίνει μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis press

Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στο Youweekly.gr