Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! «Μπήκα σε καταστολή...»

Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής!

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! «Μπήκα σε καταστολή...»

Συγκλόνισε η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

Η Πόπη Χατζηδημητρίου αποχώρησε από την τηλεόραση στο πικ της καριέρας της και αποκάλυψε τον λόγο που την οδήγησε εκτός showbiz! Διαβάστε παρακάτω....

«Έφυγα στο πικ της καριέρας μου γιατί αισθάνθηκα ότι ήμουν μέσα σε ένα πράγμα που δεν ήταν μόνο η τηλεόραση αλλά όλη η Ελληνική πραγματικότητα που ήταν λίγο «έχω και χρυσό δόντι, θέλεις να γίνουμε φίλοι;» Δηλαδή έπρεπε να δείχνεις το ρολόι σου, την τσάντα σου για να έχει φίλους, αγαπημένους και έρωτες. Εκεί χαλάστηκα πάρα πολύ. Δεν μου άρεσε το κλίμα, είμαι από άλλη σφαίρα», είπε χαρακτηριστικά στο Happy Day!

Σχετικά με τον λόγο που η ίδια συνεχίζει να μένει εκτός η Πόπη αποκάλυψε: «Θέλω να μην έχω σφιγμένο στομάχι. Θέλω να κοιμάμαι ωραία. Θέλω να ξυπνάω ωραία… Δεν έχω μετανιώσει που δεν είμαι στην τηλεόραση». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δύσκολες ώρες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο! Κινδυνεύει να μείνει παράλυτος από...

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού ο κίνδυνος να μείνει παράλυτος στα άνω άκρα είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Μετά τη δεύτερή του αποφυλάκιση, το 2018, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, φανερά καταβεβλημένος, είχε δηλώσει μπροστά στις κάμερες πως δεν βρισκόταν και στα καλύτερά του.

Είχε μιλήσει με τα καλύτερά λόγια, τότε, για τους εργαζομένους στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» και με αυτόν τον τρόπο είχε παραδεχθεί πως τον είχαν φροντίσει ιδιαίτερα, αφού η υγεία του κρεμόταν από μια μια κλωστή!
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπάμ» η κατάσταση του επιδεινώθηκε! Πιο συγκεκριμένα, η κοίλη που έχει στον αυχένα καθιστά την καθημερινότητά του πολύ δύσκολη.

Γι αυτό και μπήκε την περασμένη Τετάρτη στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε μικροχειρουργική επέμβαση. Μια επέμβαση που μπορεί να πήγε καλά όμως κανείς δεν μπορεί να πεί με σιγουριά πως δεν θα διαβεί στο άμεσο μέλλον και πάλι την πόρτα του χειρουργείου.


Να ευχηθούμε περαστικά!

«Το είχε καιρό στο μυαλό της»: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του Τσοχατζόπουλου για την Σταμάτη;

Την αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου στο άκουσμα της είδησης της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, περιέγραψε ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Γιάννης Παγαρόπουλος.

«Μόλις ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε την είδηση της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη κεραυνοβολήθηκε, δεν το πίστευε», ανέφερε ο κ.Παγαρόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, επισημαίνοντας ότι η απόφαση αυτή θα έχει επιπτώσεις και στην υγεία του κ.Τσοχατζόπουλου.

«Η απόφαση της κυρίας Σταμάτη τον έχει ήδη επηρεάσει, τον έχει διαλύσει, είναι ένα χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο, το οποίο του έδωσε η μέχρι προχθές σύζυγός του. Εγώ μετέφερα στον Ακη Τσοχατζόπουλο στο δικαστήριο την είδηση περί του διαζυγίου της κυρία Σταμάτη. Όταν το έμαθε κεραυνοβολήθηκε. Έτρεξα να προλάβω τις κάμερες επειδή έχω τη φιλία που έχω με τον κ. Τσοχατζόπουλο για να του το πω πριν το μάθει και κοιτάει γύρω-γύρω. Τον κοίταγαν όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζοντας ότι δεν ξέρει και περίμεναν ποιος είναι αυτός που θα του το πει και του το είπα εγώ. Εγώ ήμουν ο κομιστής της θλιβερής αυτής είδησης», ανέφερε

«Το είχε καιρό στο μυαλό της»

Ερωτηθείς για τους λόγους που η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. ο κ. Παγορόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι το θέμα του διαζυγίου μπορεί να υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό της .

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η ένταση της στιγμής, δηλαδή η επιστροφή στη φυλακή, ήταν τεράστια και μπορεί να πυροδότησε κάποια σκέψη ή αντίδραση που είχε η κυρία Σταμάτη στο μυαλό της καιρό φυλαγμένη. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ειλικρινής ή όχι η πρόθεση του διαζυγίου διότι ό,τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει ουδεμία σκέψη ύστερη που να συνδέεται με κάποια νομική πράξη διότι αυτά είναι λυμένα εξαρχής, το ότι ανήκει σε ποιον. Δεν εξυπηρετεί τίποτα όλη αυτή ιστορία. Πλην του διαμερίσματος της κυρίας Σταμάτη όλα τα άλλα είναι δημευμένα», σημείωσε.

«Οι δικαστές δεν πρέπει να τον κρίνουν με βάση το λαϊκό αίσθημα»

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα στο οποίο θα καθίσει στη φυλακή ο πρώην υπουργός και για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφαση των δικαστών η συμπεριφορά που είχε ο κ.Τζοχατζόπουλος τους μήνες που ήταν εκτός Κορυδαλλού ο κ.Παγορόπουλος ανέφερε ότι οι δικαστές δεν θα πρέπει να κρίνουν με βάση το λαϊκό αίσθημα

«Τα δικαστήρια οφείλουν να δικάζουν με βάση το νόμο και το Σύνταγμα αν ήταν να δικάζει ο νόμος και βάση το λαϊκό αίσθημα τότε στη θέση των δικαστών θα ήταν άλλοι. Το λαϊκό αίσθημα είναι μια μεγάλη συζήτηση για το πως επιδρά ή δεν επιδρά στην εφαρμογή της δικαιοσύνης, ο νόμος είναι νόμος, στο τέλος τέλος οι νόμοι ψηφίζονται στη Βουλή με βάση το λαϊκό αίσθημα επομένως δεν είναι δυνατόν ο δικαστής να πει επειδή ο Τσοχατζόπουλος έκανε το ένα ή το άλλο όταν ήταν εκτός του στερώ αυτό το δικαίωμα. Είναι βέβαιο ότι όλη αυτή ιστορία με την υγεία του θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο πόσο θα μείνει στη φυλακή. Όμως τα πράγματα δεν είναι τα ίδια όπως θα ήταν αν υπήρχε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, τα πράγματα τώρα έχουν βαρύνει και έτσι δεν μπορώ να πω πόσο ακόμα θα μείνει στη φυλακή. Οπωσδήποτε όμως θα καθίσει κάποιο διάστημα».

Εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και ένας ακόμα πολύ διάσημος Έλληνας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας - MasterChef: Όλη η αλήθεια για την κολπική μαρμαρυγή που αντιμετωπίζει ο Σταμάτης Κωβαίος!

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr