Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι όλο νόημα δηλώσεις για τη Νάνσυ Αντωνίου! «Είναι μεγάλη...»

Και όμως το είπε!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι όλο νόημα δηλώσεις για τη Νάνσυ Αντωνίου! «Είναι μεγάλη...»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, μίλησε ο επιτυχημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου και άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του για τη Νάνσυ Αντωνίου!

Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα πιστός! Διαβάστε παρακάτω....

«Υπήρξα και μη σταθερός στην προσωπική μου ζωή… δεν θέλω να απολογηθώ γιατί όσο ήμουν ελεύθερος και νέος ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να κοροϊδέψω, δεν υποσχέθηκα εγώ κάτι… δεν υποσχέθηκα γάμους.

Με την Νάνσυ Αντωίου είναι μία πολύ μεγάλη ιστορία, όποιος δεν την ξέρει δεν θα την καταλάβει.

Με τον γάμο που μου λες, δεν έχω αποκλείσει εγώ τίποτα στην ζωή μου, ποτέ!» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι!

Πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog για την σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού είναι μαζί και αγαπημένοι και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να πάνε την σχέση αυτή σε άλλο επίπεδο!

Όχι, δεν εννοώ τον γάμο ούτε την απόκτηση ενός παιδιού! Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο!

Πώς πήραν την απόφαση αυτή;

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου

Οι δυο τους θέλουν πολύ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να πάνε αυτή την σχέση μακριά όμως το παρελθόν του παρουσιαστή δεν του επιτρέπει να κάνει τα ίδια λάθη! Σύμφωνα με την πηγή μου ο παρουσιαστής αυτή τη φορά αποφάσισε να είναι πολύ προσεκτικός με τα βήματά του και με την κίνηση αυτή κατοχυρώνει πως... αν πάνε στραβά τα πράγματα - αν και κανείς δεν το θέλει αυτό - σε περίπτωση που, όμως, να μην υπάρξουν παρατράγουδα!

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον, μάλιστα, του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως το συμβόλαιο που θα υπογράψουν είναι πολύ σκληρό, με όρους απαράβατους! Θα διαχωρίζει πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο για διεκδικήσεις σε περίπτωση χωρισμού!

Αυτός που το ήθελε αυτό, πληροφορίες του Vanda's λένε πως, ήταν ο Γρηγόρης! Από την άλλη, την Νάνσυ δεν την ενδιαφέρει καθόλου όλο αυτό γιατί θέλει απλά να βιώσει τον έρωτά της!

Μπορεί, λοιπόν, ο Αρναούτογλου και η Αντωνίου να πηγαίνουν για γάμο... Ο Αργυρός, πάλι, με την Παπαγεωργίου μάλλον οδεύουν σε χωρισμό μετά τον άγριο καυγά τους στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι!

Για περισσότερα αποκλειστικά θέματα του Youweekly.gr επισκεφθείτε την σχετική κατηγορία