Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο!

Spoiler alert!

Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο!

MasterChef Silver Award Week, μια ξεχωριστή εβδομάδα δοκιμασιών για τους υποψήφιους MasterChef.

Μια εβδομάδα με αυξημένη δυσκολία, όπου οι παίκτες θα κριθούν για την τεχνική, την ευελιξία και τη δυνατότητα συνεργασίας με κάποιους, που δεν γνωρίζουν από κοντά. Διαβάστε παρακάτω...

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ο νικητής της MasterChef Silver Award Week, εκτός από την προσωπική ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια των τριών κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και των συμπαικτών του, θα κερδίσει 10.000 ευρώ μετρητά, για να τα αξιοποιήσει για τη μαγειρική του εξέλιξη.

Δείτε την Τετάρτη 27/3 στις 21:00 στο 47ο Επεισόδιο του MasterChef 3

3η μέρα του Silver Award Week και ο εξώστης έχει γεμίσει ήδη με 3 ζευγάρια, τα οποία περιμένουν στωικά τη δεύτερη τους ευκαιρία για να λάβουν μέρος στον μεγάλο τελικό.

Με μπόλικο χιούμορ, ατάκες που θυμίζουν τα παλιά αλλά και με τη νέα χημεία μεταξύ των φετινών διαγωνιζόμενων του MasterChef και των κριτών, η τρίτη μέρα αγώνων του Silver Award κρύβει έναν γλυκό αλλά και αλμυρό αγώνα ταχύτητας.

Στη συνέχεια τα ζευγάρια καλούνται να αντιγράψουν ένα γλυκό… σπαζοκεφαλιά του Pastry Chef, Φίλιππου Παπασπύρου.

Στιγμιότυπο από το αποψινό επεισόδιο του Master Chef

Στο τέλος της δοκιμασίας 4 μόνο ζευγάρια θα πλησιάσουν πιο κοντά στο εισιτήριο για τον τελικό της εβδομάδας του Silver Award.

Στιγμιότυπο από το αποψινό επεισόδιο του Master Chef

Δείτε το trailer :

Master Chef και Εθνική Ελλάδος εξαφάνισαν από την τηλεθέαση πανάκριβα προγράμματα!

Χθες είχαμε βεβαίως στο prime time Master Chef στο Star αλλά είχαμε και στην τηλεόραση του Open μπάλα με Βοσνία-Ερζεγοβίνη Ελλάδα.

Αυτά τα δύο προγράμματα λοιπόν ήταν οδοστρωτήρες και διέγραψαν από τους πίνακες τηλεθέασεων πανάκριβα προγράμματα.

Το Master Chef στο Star μεγάλος νικητής με 27,9 στο δυναμικό κοινό, το παιχνίδι Βοσνία-Ερζεγοβίνη Ελλάδα στο open 16,5, το σόι σου σε επανάληψη 17,8, το τατουάζ πολύ χαμηλά 17,1 στον alpha TV, η επιστροφή 18,0, το πέτα τη φριτέζα στον ANT1 14,6 και φυσικά το Survivor Ελλάδα- Τουρκία στον ΣΚΑΙ, 11,7!

Ποια είναι όμως η μεγάλη τριάδα του τελικού στο Master Chef;

Master Chef - Spoiler: Aυτή είναι η τριάδα που θα βρεθεί στον τελικό!

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr