Ελένη Μενεγάκη: Έδειξε οικογενειακές φωτογραφίες στον «αέρα» της εκπομπής της! (βίντεο)

On air αποκάλυψη!

Ελένη Μενεγάκη: Έδειξε οικογενειακές φωτογραφίες στον «αέρα» της εκπομπής της! (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε τις οικογενειακές φωτογραφίες στον «αέρα» της εκπομπής της στον Alpha!

Έγινε καταλάθος, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη της παρουσιάστριας. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Ελένη ήθελε να τραβήξει φωτογραφίες από το τάμπλετ της με τους συνεργάτες της και ζήτησε τη βοήθεια του floor manager της, Γιώργο Ασημινάκη: «Παρακαλώ βγάλε μας μία οικογενειακή φωτογραφία… Να βγάλουμε, όπως βγάζουμε με τις οικογένειές μας το Πάσχα»!

Τότε η Μενεγάκη έλεγξε τις φωτογραφίες και καταλάθος φάνηκαν κάποιες οικογενειακές στιγμές, τις οποίες αμέσως κάλυψε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

Ένα βίντεο της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε την αντίδραση της πεθεράς της, Λιλίκας Παντζοπούλου. Διαβάστε εδώ:

Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο της παρουσιάστριας που προκάλεσε την αντίδραση της Λιλίκας Παντζοπούλου!

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια! Η απρόσμενη συνάντηση με τον Λάτσιο και το πισωγύρισμα...

Η απρόσμενη συνάντηση της παρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη, με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο και οι δύσκολες στιγμές...

Αποκλειστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το Youweekly.gr! Τι συμβαίνει;

Σαν σίφουνας κατέβηκε την περασμένη εβδομάδα τον κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς η Ελένη Μενεγάκη παρέα με μία καλή της φίλη και CEO σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών. Ήταν λίγο πριν από το τριήμερο της 25ης Μαρτίου κι εκείνη έτρεχε για να ρυθμίσει τις τελευταίες της υποχρεώσεις, αφού είχε σχέδια και δεν ήθελε να της τα χαλάσει τίποτα και κανένας. Σαν από παιχνίδι της τύχης, την περασμένη εβδομάδα από την ίδια περιοχή περνούσε και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος...

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη! Η μυστική συνάντηση με τον Λάτσιο και το πισωγύρισμα

Μάλιστα, για λίγη ώρα βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί, παρ' ότι όμως διατηρούν άψογες σχέσεις, δεν αντάλλαξαν ούτε «γεια». Όπως επισημαίνουν άνθρωποι που ήταν παρόντες στον χώρο που βρέθηκαν και οι δυο τους: «Η Ελένη μπήκε με τέτοια φόρα στο μαγαζί, που δεν πρόλαβε να τον δει, και όταν πλέον κάθισε και ηρέμησε ήταν αργά, αφού εκείνος αποχωρούσε με την παρέα του, χωρίς να την έχει καταλάβει».

Μετά από λίγη ώρα αποχώρησε κι εκείνη, εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς με το νεανικό της στυλ. Όπως λένε άνθρωποι που έχουν δουλέψει μαζί με την παρουσιάστρια, αυτή είναι η χρονιά της, κάτι που φαίνεται τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στην εμφάνισή της, αφού λάμπει από χαρά. Επιστρέφοντας σπίτι, παραμένει άγνωστο αν κατάλαβε τελικά ποιος ήταν ο μελαχρινός άντρας που έφευγε από το μαγαζί την ίδια ώρα που εκείνη έψαχνε να βρει τραπέζι...

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη! Η μυστική συνάντηση με τον Λάτσιο και το πισωγύρισμα

Πανικός με το συμβόλαιό της

Μετά την Ελένη το χάος, αφού σε μία δύσκολη ζώνη για τον Alpha, εκείνη όχι μόνο κατακτά συχνά την πρωτιά αλλά σημειώνει μερικά από τα υψηλότερα νούμερα στη θητεία της στο κανάλι. Ο χρόνος ωστόσο μετρά αντίστροφα και με δεδομένη την αλλαγή στη διοικητική σύνθεση του σταθμού, όπως και την επερχόμενη λήξη του συμβολαίου της το καλοκαίρι του 2020, το μόνο σίγουρο είναι πως οι επόμενοι μήνες θα τη φέρουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όπου ενδέχεται να της ζητηθεί περαιτέρω μείωση στις αποδοχές της.

Το θέμα είναι πως η Ελένη Μενεγάκη είναι ήδη δυσαρεστημένη μετά τον τελευταίο κύκλο μειώσεων, όπως και με το γεγονός πως δεν παίρνει καθόλου καλό lead in. Παράλληλα, δεν κρύβει την επιθυμία της να αφήσει πίσω την τηλεόραση και οι τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να επισπεύσουν την απόφασή της, γεγονός που έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό στον Alpha όπου γίνονται προσπάθειες για να τη μεταπείσουν, με την «ωραία Ελένη» όμως να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι στιγμής...

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη! Η μυστική συνάντηση με τον Λάτσιο και το πισωγύρισμα

Η Ελένη επέλεξε τζάκετ, Axel (από παλαιότερη συλλογή), τζιν παντελόνι, Reiko (€165), sneakers, Αdidas (€119,95), γυαλιά ηλίου, Gucci (€332) και τσάντα, Michael Kors (€338)

Στην Άνδρο με αγαπημένα της πρόσωπα

Δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά! Παρά τον κρύο αέρα που επικρατούσε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής, η Ελένη ήταν αποφασισμένη να σαλπάρει για τον επίγειο παράδεισό της. Έτσι, λοιπόν, αναχώρησε από το λιμάνι της Ραφήνας για την αγαπημένη της Άνδρο, όπου την περίμεναν ήδη ο Μάκης Παντζόπουλος μαζί με τις κόρες της παρουσιάστριας, τη 14χρονη Λάουρα, την 11χρονη Βαλέρια και την 4χρονη Μαρίνα που την ερχόμενη Παρασκευή έχει γενέθλια. Εκεί πέρασε και τις προηγούμενες ημέρες, μέχρι που την κάλεσαν πίσω στην Αθήνα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στο Youweekly.gr