"Υπήρχαν συνάδελφοι που ήθελαν να με φάνε!" - Αποκάλυψη "βόμβα" από πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Αποκλειστικές δηλώσεις!

Ελληνίδα πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Υπήρχαν συνάδελφοι που ήθελαν να με φάνε!"

Στο Youweekly.gr παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι μία από τις πρώτες παρουσιάστριες της ΕΡΤ −τότε ΕΙΡ− σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων τη δεκαετία του '70. Η Σάσα Μανέττα μας υποδέχεται στο σπίτι της στο Κάτω Χαλάνδρι και μας διηγείται απίστευτες ιστορίες από εκείνη την εποχή που τελικά, όπως αποδείχτηκε από τα λεγόμενά της, δεν ήταν τόσο αθώα όσο φαινόταν... Συγγραφέας και στιχουργός πολλών επιτυχιών, μιλάει για την εμπειρία της το 1979 όταν κερδίζει το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Αν ξανακατεβείς Χριστέ στην γη», για την ανύπαρκτη σχέση της με τον Γιάννη Πουλόπουλο που του έγραψε τον «ύμνο» των αντρών «Φίλε έλα απόψε που πονάω», για τη φιλία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που διέλυσε γιατί «εκείνος έπαθε μετάλλαξη», για το εγκεφαλικό που της στέρησε τον λόγο για ένα διάστημα, για την απόπειρα δολοφονίας αλλά και για τους άντρες της ζωής της που πέρασαν και δεν την άγγιξαν...

'Υπήρχαν συνάδελφοι που ήθελαν να με φάνε!' - Αποκάλυψη 'βόμβα' από πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Υπερασπιζόσασταν πάντα το δίκιο σας;

Ναι, γι' αυτό και γινόμουν αντιπαθής... Μάλιστα, κάποιοι προσπάθησαν ακόμα και να με σκοτώσουν. Κάποια ανώτερη δύναμη με φυλάει όταν κινδυνεύω και με σώνει την τελευταία στιγμή. Θα σου πω γιατί το λέω αυτό... Όταν βαφόμουν στο μακιγιάζ είχα μια συνήθεια να βγάζω τα παπούτσια μου και να ακουμπάω τα πόδια μου στον τοίχο. Εκείνη την ημέρα λοιπόν πριν τα ακουμπήσω έσκυψα να πάρω ένα μολύβι που μου είχε πέσει και βλέπω βγαλμένα καλώδια στο σημείο εκείνο, ώστε να ακουμπήσω και να πάθω ηλεκτροπληξία.

Ποιος μπορεί να ήθελε να σας σκοτώσει;

Υπήρχαν πολλές συνάδελφοι που ήθελαν να με φάνε. Πάντα υπήρχε ανταγωνισμός. Εγώ όμως ποτέ δεν έδειξα ότι έχω πρόβλημα, καταλάβαινα τα πάντα αλλά δεν μιλούσα.

Υπήρχε και τότε ανταγωνισμός;

Ναι, φυσικά. Δεν ήμουν η πιο ωραία, είχα όμως εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, έμπαινα πολλές φορές ακόμα και άβαφη στο στούντιο, φορώντας μόνο λίγη πούδρα...

Ήταν καλά τα χρήματα;

Ναι, αλλά εγώ δεν είχα σχέση με το χρήμα. Ξόδεψα πολλά χρήματα για να φροντίσω τους δικούς μου σε νοσοκομεία, όταν μεγάλωσαν. Δεν ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα όλα στη ζωή μου.

Ήσασταν μοναχοκόρη;

Ναι, και μοναχοπαίδι κακομαθημένο... Ήμουν το μόνο παιδί μέσα σε μια οικογένεια γερόντων, η κουκλίτσα που την ήθελαν όλοι για να παίξουνε. Ο μικρός μου ξάδερφος ήταν ο ηθοποιός Αθηνόδωρος Προύσαλης.

Με τους άντρες θέλατε να περνάει το δικό σας;

Ακριβώς. Δεν ήθελα να παντρευτώ. Παντρεύτηκα μία φορά έναν μικρότερο σε ηλικία από εμένα γιατί ήθελε η μητέρα μου να μη με αφήσει απροστάτευτη.

Τον άντρα σας τον ερωτευτήκατε;

Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ, γιατί οι άντρες δεν μου έφερναν αντίρρηση.

Σας κυνηγούσαν οι άντρες;

Έχω τις περισσότερες προτάσεις γάμου που έχει μια Ελληνίδα. Μέχρι και ένας φίλος μου –την ημέρα που πήγα στη δεξίωση γάμου του στη Μεγάλη Βρετάννια− μού πρότεινε να φύγουμε μαζί. Έρχονταν γαμπροί σπίτι μου για να με ζητήσουν και εγώ ήμουν σινεμά, δεν ήθελα να είμαι παρούσα, κρατούσα τα δώρα που μου έφερναν.

Ρίξτε μια ματιά και στο σπίτι της:

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Σας πάει το μυαλό;

Διαβάστε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr