Άννα Μαρία Βέλλη: Το σχόλιο στη φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου πριν τον καβγά - «Πέτρο μαζέψου!»

Ποια ήταν η φωτογραφία

Άννα Μαρία Βέλλη: Το σχόλιο στη φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου πριν τον καβγά - «Πέτρο μαζέψου!»

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε καβγά με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Όλα λάθος» στο Open και εκείνη σχολίασε στο instagram του παρουσιαστή.

Η φωτογραφία που έκανε εντύπωση. Διαβάστε παρακάτω...

Ο καβγάς της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Πέτρο Κωστόπουλο έγινε το νούμερο ένα θέμα. Η Βέλλη απάντησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» για το θέμα πως: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Δεν ωρύομαι και δε φωνάζω. Διαφωνήσαμε έντονα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό με την καρέκλα. Διαφώνησα με τον Πέτρο για κάτι με ένα αστείο που έκανα στο διάλειμμα. Ο Πέτρος μου είπε πως οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ. Είναι μια φράση αυτή που εμένα μου ανάβει τα μηνίγγια. Θεωρώ πως είναι αρκετά σεξιστικό ως σχόλιο. Ο Πέτρος δεν το εννοούσε έτσι. Το συζητήσαμε και όλα καλά. Τώρα ποιος είδε εμένα να τσιρίζω για την καρέκλα και να αλλάζει η καρέκλα μου. Δεν άλλαξε η καρέκλα μου. Δεν πιαστήκαμε μαλλί με μαλλί. Στο τέλος είπα μην ορκίζεσαι ότι θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα γιατί το χιούμορ μου είναι ειρωνικό. Το είπα ειρωνικά».

Εκείνη, πάντως, είχε σχολιάσει σε μία φωτογραφία του Πέτρου Κωστόπουλου από την πρεμιέρα της εκπομπής: «Πέτρο μαζέψου. Δικές μου είναι» και αφορούσε τη φωτό με τη Μαντώ Γαστεράτου και την Ιωάννα Τούνη.

Δείτε την

To σχόλιο της Βέλλη στον Κωστόπουλο

Δείτε τι είχε συμβεί με τον τσακωμό του και τι ανέφερε η παρουσιάστρια

Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκάλυψη βόμβα για τον καβγά με τον Κωστόπουλο! «Μου άναψαν τα λαμπάκια...»

Γελάνε και τα τσιμέντα στο Open! H σταρ Άννα Μαρία Βέλλη και το μεγάλο λάθος του Κωστόπουλου!

Κυριολεκτικά γελάνε και τα τσιμέντα με το σημερινό μου ρεπορτάζ για το Open του Ιβάν Σαββίδη, και την εκπομπή Όλα λάθος με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Αρχικά να τονίσω ότι, το μεσημεριανό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Πέτρος, έκανε πρεμιέρα πριν 2 εβδομάδες, χωρίς την mega star Άννα Μαρία Βέλλη!

Τι κι αν όλοι συντελεστές ήταν εκεί ως όφειλαν; Το κορίτσι είχε κλείσει διακοπούλες και δεν μπορούσε να μην πάει, οπότε σαν σωστή επαγγελματίας που (δεν) είναι, προτίμησε να λείπει από την πρεμιέρα της εκπομπής, που η ίδια διατείνονταν παντού ότι παρουσιάζει μαζί με τον Πέτρο!

Η Άννα Μαρία Βέλλη

Ναι, ναι καλά ακούσατε! Μπορεί στην δεύτερη εκπομπή η καρέκλα της να βρίσκονταν μαζί με το υπόλοιπο πάνελ, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και τη Μαντώ Γαστεράτου αλλά η ίδια είχε αντίθετη άποψη! Μαθαίνω λοιπόν, πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, εδώ στο Youweekly.gr, η Άννα Μαρία απείλησε ότι θα φύγει αν δεν κάθεται ακριβώς δίπλα στον Πέτρο!

Ούρλιαζε, σου λέει και έφτασε μέχρι το γραφείο του Ιβάν, ότι εκείνη είχε συμφωνήσει να είναι συμπαρουσιάστρια και σε περίπτωση που αυτό δεν τηρηθεί θα φύγει από την εκπομπή! Θα μου πείτε τώρα.... μα καλά, και οι υπόλοιποι συμπαρουσιαστές δεν είναι; Όχι, αγαπημένοι μου! Για την Άννα Μαρία δεν είναι όλοι ίσοι και όμοιοι! Είναι η συμπαρουσιάστρια Α - Β - Γ και πάει λέγοντας! Πώς ήταν παλιά η γκαρσόνα Α και η γκαρσόνα Β στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης; Ε, έτσι είναι και για την Άννα Μαρία η εκπομπή Όλα λάθος!
Επομένως, αυτή είναι η Α συμπαρουσιάστρια, και όλοι οι άλλοι ένα πάνελ μόνοι τους! Και εδώ είναι και το μεγάλο λάθος του Κωστόπουλου! Η εκπομπή δεν πάει καλά όχι γιατί έλειψαν οι πρόβες και όλα όσα είπε καλεσμένος στην Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά γιατί λείπει η ομαδικότητα!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και το πάνελ της εκπομπής του στο Open
Πώς λέμε «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»; Ε, αυτό σε αντίθετο! Η κυρία Βέλλη καπελώνει αιωνίως τον Πέτρο, ξινίζει μούρη και είναι με ύφος και τουπέ λες και τους κάνει τιμή που βρίσκεται μαζί τους στο πάνελ! Προσωπικά, όσες φορές έχω κάτσει να δω την εκπομπή (που έχει εξαιρετικά θέματα, να το πω αυτό), πάντα θα κάνω zapping γιατί θα με εκνευρίσει! Άννα Μαρία, μια φιλική συμβουλή.... πάρτο αλλιώς γιατί σε βλέπω πάλι να κάνεις μόνο βίντεο στο Youtube από τον καναπέ σου!

Δείτε περισσότερα news θέματα στο youweekly.gr