"Είχα φτάσει σε σημείο βουλιμίας! Ήμουν 49 κιλά!" - Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτρια του GNTM!

Αποκλειστικές δηλώσεις! Ο λόγος για την...

Πρώην παίκτρια του GNTM παραλίγο να δώσει μάχη με την βουλιμία! Ζύγιζε μόλις 49 κιλά...

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη - κατάθεση ψυχής στο Youweekly.gr αποκάλυψε κρυφές πτυχές της ζωής της που κανείς δεν γνώριζε. Διαβάστε παρακάτω...

Σε ποιο ουράνιο και σε ποιο τόξο θα φανταζόσασταν τη Μέγκι εσώκλειστη σε καθολικό σχολείο θηλέων, να μαθαίνει κλασικό μπαλέτο, Ιταλικά και πιάνο; Κι όμως, το «κακό κορίτσι» του «GNTM» είναι γεμάτο εκπλήξεις... Στην πρώτη της φωτογράφιση με μαγιό φέρνει την άνοιξη, μιλάει για πρώτη φορά για τον έρωτα που έχει μπει στη ζωή της μετά το παιχνίδι, για τον άνθρωπο που την έφτασε στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας αλλά και για όλους τους επίμονους θαυμαστές που έχουν στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι της...

Άτυχη, καθώς φωτογραφήθηκε τη μοναδική μέρα που έκανε κρύο μέσα στην άνοιξη, παρ' όλα αυτά επαγγελματίας. Αφού τελείωσε με τις πόζες της, πήρε έναν ζεστό καφέ για να συνέλθει −μήπως γλιτώσει και το κρύωμα− και ξεκίνησε να ακονίζει τα μαχαίρια που θα πετούσε σε λίγη ώρα στις συμπαίκτριές της στο reality του STAR, τις οποίες έκρινε «ημισφαιρικά»...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

'Είχα φτάσει σε σημείο βουλιμίας! Ήμουν 49 κιλά!' - Δύσκολες ώρες για παίκτρια του GNTM

Ερωτικά πώς τα πήγαινες με τους άντρες;

Έχω ερωτευτεί δύο φορές στη ζωή μου. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός, αλλά είμαι περίεργη, λεπτομερής και ορισμένες φορές γκρινιάρα. Ο δυναμισμός μου δεν βοηθάει τους άντρες, κομπλάρουν να με πλησιάζουν, όμως δεν είχα πρόβλημα, γιατί αν ήθελα κάποιον τον κυνηγούσα. Έχω κάνει πολλές φορές το πρώτο βήμα, ακόμα και τώρα που υπάρχει στη ζωή μου κάτι όμορφο, και αυτόν τον άνθρωπο τον πλησίασα μόνη μου.

Πόσο καιρό υπάρχει κάτι νέο στη ζωή σου;

Γύρω στον έναν μήνα, είναι πολύ φρέσκο, γιατί δεν έχω χρόνο να αφιερώσω στα προσωπικά μου. Αν η δουλειά μου δεν πάει καλά, δεν πάει τίποτα, οπότε φροντίζω πρώτα αυτό.

Ο συγκεκριμένος ανέχεται πως η κοπέλα του είναι μοντέλο και μπορεί να της μιλάνε άλλοι;

Νομίζω του αρέσει, από την άλλη θεωρώ ότι αυτό δημιουργεί πολλές ανασφάλειες σε έναν άντρα. Έχουμε καβγαδίσει ήδη μέσα στον έναν μήνα για διάφορα, αλλά είμαι ξεκάθαρη εξαρχής, οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να αλλάξω τη ζωή μου, ούτε τον χαρακτήρα μου για κάποιον άνθρωπο.

Αντέχεις τη ζήλια;

Είμαι πολύ ζηλιάρα. Βέβαια προσπαθώ να το βελτιώσω, αλλά στην περίπτωση που ζω τώρα, είμαι με έναν άντρα που είναι πιο ζηλιάρης από μένα. Θα το ρυθμίσουμε, είναι πολύ νωρίς, δεν έχουμε μπει στη φάση της σοβαρής σχέσης.

Κάνεις σκηνές;

Στον έναν μήνα δεν έχω κάνει, γιατί ίσως ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου δεν μου έχει δώσει λόγο. Αλλά γενικά κάνω, ειδικά στην τελευταία μου σχέση, που ήμουν πολύ καψούρα, έκανα πολλές σκηνές ζήλιας. Μετά από δύο χρόνια κατάλαβα ότι αν ήταν λιγότερες ίσως να προχώραγε παραπάνω αυτή η σχέση. Γκρίνιαζα, νευρίαζα, μαλώναμε, είχε φύγει η ηρεμία από τη σχέση. Έτσι εκείνος βρήκε μία άλλη, όπου ήταν πιο ήρεμος. Η σχέση μας είχε τελειώσει οριστικά, αλλά θεωρώ ότι την είχε έτοιμη και έπαιζε. Με το που χωρίσαμε, μετά από έναν μήνα ήταν ήδη σε σχέση.

Τώρα μιλάς ψύχραιμα, εκείνη τη στιγμή σκεφτόσουν με τον ίδιο τρόπο;

Όχι, μετά από αυτόν τον χωρισμό πέρασα δύσκολα. Αρρώστησα, δεν έτρωγα, είχα φτάσει σε σημείο βουλιμίας, ό,τι έτρωγα το έβγαζα. Είχα στενοχωρηθεί πολύ γιατί συνειδητοποίησα ότι είχα χάσει έναν άνθρωπο ξαφνικά και μου έπεσε βαρύ. Δεν ντρέπομαι όμως να πω ότι πόνεσα και δάκρυσα για αγάπη και για έρωτα, εύχομαι να το ζήσει ο καθένας, και το έζησα πολύ έντονα.

Πόσα κιλά είχες φτάσει;

Στα 49, τώρα να φανταστείς πως είμαι 56. Είχαν φρικάρει οι γονείς μου, και εγώ είχα φρικάρει με τον εαυτό μου αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ο γιατρός μου είχε πει ότι αν το συνέχιζα αυτό για 2-3 εβδομάδες θα έφτανα σε επίπεδο ανορεξίας. Ήμουν οριακά, παρά δύο κιλά.

Μέγκι Ντρίο: Αρετουσάριστες φωτογραφίες! Πώς είναι το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς;

Η Μέγκι Ντρίο καρφώνει δίχως έλεος την Καγιά! «Είναι κρίμα που....» (Βίντεο)

Την δική της απάντηση στην Βίκυ Καγιά έδωσε η Μέγκι Ντρίο!


Η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και κάρφωσε την Μέγκι Ντρίο!

Σε ερώτηση για το αν η Βίκυ Καγιά μετάνιωσε που «έδωσε» το τελικό «ναι» στην οντισιόν σε κάποιο από τα κορίτσια που μπήκαν στο GNTM, η ίδια απάντησε πως μετάνιωσε για την Μέγκι Ντρίο.

«Μετάνιωσα λίγο που έδωσα “ναι” στην Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ έτσι φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος. Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.


Η Μέγκι λοιπόν τόνισε μιλώντας στην κάμερα του Happy Day: «Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει! Ήμουν η αγαπημένη της.... και λέει αυτά τα πράγματα τώρα; Εγώ ξέρω πως ανέβασα τα νούμερα στο παιχνίδι και με τα λίγα ελληνικά που ξέρω προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο γινόταν! Αντί να ψάχνουν να μας βρουν δουλειές που ήμασταν στο show, κάθονται και κάνουν δηλώσεις και μας κατηγορούν;»

Δείτε περισσότερα news στο Youweekly.gr