Βίκυ Σταυροπούλου: Επική ατάκα στους δημοσιογράφους: «Βγάλατε λαβράκι;» (βίντεο)

Τι συνέβη;

Βίκυ Σταυροπούλου: Επική ατάκα στους δημοσιογράφους: «Βγάλατε λαβράκι;» (βίντεο)

Η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται ψεύτης»...

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας και μία επική ατάκα. σχετικά με τον Αλέξη Γεωργούλη. Διαβάστε παρακάτω...

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της:

«Είναι πολύ ωραίο που παραμένω στη συνείδηση του κόσμου ως η απόλυτη παρτενέρ του Αλέξη Γεωργούλη» είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και συνέχισε: «Θέλουμε πολύ και οι δυο να συνεργαστούμε και στο θέατρο, όταν θα είναι η σωστή στιγμή και τώρα θα με αφήσετε να πάω να του δώσω ένα φιλί;»!

Όταν η δημοσιογράφος της είπε: «Ασυγκράτητη είσαι. Σου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να τον φιλήσεις» η Βίκυ αστειευόμενη απάντησε «αφοπλιστικά»: «Σιγά παιδιά, δε βγάλατε λαβράκι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε κι αυτό. Η Μαρία Μπεκατώρου και η Βίκυ Σταυροπούλου διεκδίκησαν τον Αλέξη Γεωργούλη. Δείτε εδώ:

Έπος: «Σκοτώθηκαν» για τον Γεωργούλη, Μπεκατώρου και Σταυροπούλου (βίντεο)

Αλέξης Γεωργούλης - Βίκυ Σταυροπούλου: Το "καυτό" φιλί στο στόμα που "έριξε" το Instagram!

Τον Αλέξη Γεωργούλη και την Βίκυ Σταυροπούλου τους αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Είχαμε ταυτιστεί με πολλές σκηνές του τηλεοπτικού ζευγαριού.

Ακόμη και μετά το τέλος της σειράς, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου διατηρούν μια δυνατή φιλία. Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται και περνούν όμορφες στιγμές.

Εχθές, συναντήθηκαν για φαγητό και ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απίστευτο βίντεο! Συγκεκριμένα το.. φιλί τους στο στόμα, που "έριξε" το Instagram! Βέβαια, να διευκρινίσουμε πως ήταν φιλικό και όχι ερωτικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr