«Καλύτερα να αποφύγεις τον Μάνεση» - Η δήλωση που θα συζητηθεί (βίντεο)

Ποιος την είπε;

«Καλύτερα να αποφύγεις τον Μάνεση» - Η δήλωση που θα συζητηθεί (βίντεο)

Ο Νίκος Μάνεσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στονAlpha και τα αποκάλυψε όλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

«Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ το λάθος και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη. Έχω την απαίτηση όλοι να εργάζονται όσο εγώ. Δε θέλω να δουλέψει κανείς ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από εμένα» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά του: «Με τα παιδιά μου είμαι κολλητός για αυτό νομίζω ότι κάνω καλή δουλειά. Είναι πολύ καλά παιδιά, προικισμένα, ταλαντούχα. Πάντα θα νιώθω τύψεις γιατί θα ήθελα να περνάω μαζί τους περισσότερο χρόνο. Δεν πάω να εξαγοράσω. Δε μπορείς να εξαγοράσεις συναισθήματα. Αν μπεις στην διαδικασία να εξαγοράσεις έχεις χάσει το παιχνίδι, τα παιδιά σε καβάλησαν και πέφτεις στην εκτίμησή τους. Εμείς είμαστε τόσο υγιής οικογένεια που η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά και ο γιος μου μέχρι χθες το βράδυ ήθελε να γίνει οδηγός μπουλντόζας».

Για το τέλος είχε μία τρομερή ατάκα: «Όταν ήμουν πιτσιρικάς θεωρούσα ότι θα είμαι ένας looser και ένας αποτυχημένος στη ζωή μου. Δεν μου πηγαίνανε και πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή το δούλεψα και είδα ότι κάποιοι χειρότεροι από εμένα έχουν ορθοποδήσει σε πολλούς τομείς εγώ γιατί να μην τα καταφέρω. Ο Μάνεσης είναι ένας τύπος που θα ήταν καλύτερα να τον αποφύγεις».

Δείτε το απόσπασμα

O Nίκος Μάνεσης είχε προκαλέσει σοκ. Διαβάστε εδώ:

Alpha: Ο Νίκος Μάνεσης «κούφανε» το πανελλήνιο! Πάγωσαν στο κανάλι!

Alpha tv: «Ξύλο» έφαγε ο Νικος Μάνεσης!

Λοιπόν είδηση που θα σας μεταφέρουμε σήμερα είναι πραγματικά αποκλειστική και θα κάνει μεγάλη εντύπωση.

Φυσικά ο Νίκος Μάνεσης στην τηλεόραση του Alpha tv δεν έχει φάει από κανένα “ξύλο” γι’ αυτό άλλωστε και η λέξη είναι σε εισαγωγικά.

Η είδηση μας αφορά στους πίνακες τηλεθέασης για την εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο με τον Μανεση»που πραγματικά για πρώτη φορά έφαγε «ξύλο» από τα «ακραία φαινόμενα» του Δημήτρη Καμπουράκη και του Τάκη Χατζή από την τηλεόραση του Σκαι!

Πάμε να δούμε από τα πολλά τα νούμερα που έκανε ο Τάκης Χατζής με το Δημήτρη Καμπουράκη με τα ακραία φαινόμενα στο Σκάι ξεκινάει εκπομπή τους με 24,5 24,3 23,8 21,5 18,1 14,9 στις 12.30.
Και πάμε τώρα στο Νίκο Μάνεση από την τηλεόραση του Αlpha tv ξεκινάει με 18,7 21,3 23,8 21,8 19,7 22,3 τελευταίο νούμερο μέχρι 1 το μεσημέρι!

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω νούμερα είναι η πρώτη φορά που Νίκος Μάνεσης χάνει από αντίπαλο πρόγραμμα. Είναι μια αληθινή έκπληξη για όλους μας.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε και την πολύ δυναμική παρουσία του Δημήτρη Καμπουράκη ο οποίος δείχνει ότι δεν είναι ένας απλός δημοσιογράφος!

Δείτε περισσότερα news θέματα στο youweekly.gr