Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καυστικό σχόλιο που την συγκρίνει με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου - Τι απάντησε;

Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω η Σπυροπούλου!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καυστικό σχόλιο που την συγκρίνει με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου - Τι απάντησε;
News 27.03.2019 21:07

Η Κωνστανίνα Σπυροπούλου δέχθηκε ένα πικρόχολο σχόλιο στο instagram και αμέσως έδωσε την απάντησή της!

Η follower την σύγκρινε με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Διαβάστε παρακάτω...

Στις φωτογραφίες με το μαγιό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχθηκε πολλά σχόλια και σε ένα από αυτά μία follower της έγραψε: «Χα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Χα ποιος την πήγε πάλι εκεί».

Η παρουσιάστρια πέρασε στην αντεπίθεση απαντώντας: «Μάλλον μπερδεύεστε και κάνετε προβολή του εαυτού σας! Εδώ με έφερε αεροπλάνο. Εσάς στο προφίλ μου ποιος άνεμος σας έφερε».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καυστικό σχόλιο που την συγκρίνει με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου - Τι απάντησε;

Tι έλεγαν άλλα σχόλια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρελό κράξιμο στο instagram για το photoshop! Τι απάντησε η παρουσιάστρια;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια!

Τι το ήθελε να γυρίσει από Κούβα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Πολύ άσχημα νέα την περίμεναν!

Η παρουσιάστρια έχει πλέον φτιάξει την προσωπική της ζωή αφού στο πλευρό της πια βρίσκεται ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βαρβέρης, και τώρα σιγά σιγά είπε να κοιτάξει και λίγο τα επαγγελματικά της!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, η Κωνσταντίνα είναι πολύ αγχωμένη για την καριέρα της και χτύπησε από τώρα την πόρτα του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος θα επαναφέρει στους δέκτες μας το My Style Rocks για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!;

Ένα πουλάκι μου αποκάλυψε, λοιπόν, και σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, πως η Κωνσταντίνα μετά από κάποιες μέρες περισυλλογής και στήριξης από τον νέο της σύντροφο, αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα το παράθυρο του Τούρκου Παραγωγού μήπως και επιστρέψει πάλι στην θέση της - στην παρουσίαση δηλαδή του παιχνιδιού μόδας!

Ο Ατζούν, σύμφωνα με πηγή μου, δεν ήταν αρνητικός αλλά ούτε θετικός! Η μία και μοναδική συζήτηση που έχει γίνει μεταξύ τους μέχρι τώρα είχε αρκετά θετικά στοιχεία!

Βέβαια, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μου, η Σπυροπούλου έχει... ανταγωνισμό! Και τι εννοώ με αυτό;

Μια καστανή, γυμνασμένη πολύ, αιθέρια παρουσία της showbiz έκανε την εμφάνισή της στον ΣΚΑΙ και γυρίζει γύρω από την καρέκλα της παρουσίας του My Style Rocks!

Αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, ωστόσο, ακόμα! Είναι πολύ νωρίς για να "κλείσουν" τις πόρτες οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και απλά κάνουν συζητήσεις!

Μόνο και μόνο όμως, στην ιδέα πως υπάρχει και κάποια άλλη απέναντί της, η Σπυροπούλου δεν το πήρε πολύ ψύχραιμα, αλλά πάλι καλά που έχει στο πλευρό της πλέον τον Φίλιππο για να την συμβουλεύει και να την συγκρατεί...

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Υοuweekly.gr

Share