Master Chef: Η επιστροφή του Ιωαννίδη και τα ζευγάρια που διεκδικούν τα... 10.000 ευρώ! (βίντεο)

Τι είπε ο κριτής;

Master Chef: Η επιστροφή του Ιωαννίδη και τα ζευγάρια που διεκδικούν τα... 10.000 ευρώ! (βίντεο)

Τρίτη ημέρα για το Silver Award Week... Ποιος θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο στο ΜasterChef και τι ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης;

Η πόρτα της κουζίνας του MasterChef ανοίγει και μέσα μπαίνουν οι φετινοί παίκτες με κάποιους από τους περσινούς. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πάνος Ιωαννίδης, επέστρεψε στο MasterChef και καλωσόρισε τους παίκτες λέγοντας ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ψάχνουν έναν από τους νέους παίκτες που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ, για να τα αξιοποιήσει για τη μαγειρική του εξέλιξη.

Στη συνέχεια ο κριτής ανακοίνωσε τα ζευγάρια που συνεχίζουν την προσπάθειά τους, ενώ ανακοίνωσε πώς τα τρία ζευγάρια που βρίσκονται στον εξώστη και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Τι συνέβη χθες με τον Πάνο Ιωαννίδη;

Master chef: Εκτός ο Πάνος Ιωαννίδης! Τι συνέβη; (βίντεο)

Master Chef: Τι νούμερα έκαναν οι παλιοί παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι!

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε χτες τους παίκτες του Master Chef, αφού έχουμε εβδομάδα silver award και ένας από αυτούς διεκδικεί 10.000 ευρώ! Την παράσταση βέβαια, έκλεψε ο Γλωσσίδης με την ατάκα για τον πεταχτό πωπό!

Στη μάχη όμως... για το έπαθλο δεν ήταν μόνοι τους, αφού οι παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο μπήκαν στο παιχνίδι για να βάλουν το χεράκι τους!

Τι νούμερα έκανε όμως στο δυναμικό κοινό το επεισόδιο χτες; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Η αλήθεια είναι πως στο Star μάλλον ανοίγουν σαμπάνιες, αφού το ριάλιτι έκανε 33,5%! Στα τέταρτα δε, είχαμε πλήρη απογείωση! Κρατιέστε; 31,3,34,9,27,6,35,3 και...πιάνει κόκκινο με 39,3 και νούμερο ρεκόρ μια ανάσα πριν το 40άρι! Μετά λίγο πέφτει και κάνει 28,2 και ξανά προς την δόξα τραβά! 34,8 και 36,8 για μεγάλο φινάλε! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά:

ALPHA: Τατουάζ, 18,2
ALPHA: Το Σόι σου, 21,2
ΣΚΑΙ: Survivor, 11,5
STAR: Master Chef, 33,5
OPEN: O πρίγκιπας της φωτιάς, 4,3
ΣΚΑΙ: Ράδιο Αρβύλα, 24,7

Δείτε περισσότερα news θέματα με ένα μόνο κλικ