Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - «Δεν του το είπαμε ποτέ...»!

Τι ήταν αυτό που δεν του είπαν ποτέ;

Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - «Δεν του το είπαμε ποτέ...»!

Καλεσμένο στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», στον Alpha, βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα του και τις τελευταίες στιγμές, λίγο πριν φύγει από την ζωή και έκανε μια συγκινητικά εξομολόγηση. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, ο Γιάννης Βαρδής, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που δεν του αποκάλυψαν ποτέ...

«Κάναμε ένα χειρουργείο στη Γερμανία και γυρίσαμε στην Αθήνα. Υπήρχε μεγάλη καλυτέρευση, άρχισε να δυναμώνει, να περπατάει και κάποια στιγμή στις αρχές του '14 κάτι δεν πήγαινε καλά πάλι, δεν ξέραμε τι να κάνουμε, ξαναπήγαμε στη Γερμανία και μας είπαν ότι δεν γίνεται να χειρουργηθεί, δεν το είπαμε ποτέ. Είχε πολύ καλή αντίληψη, σίγουρα το κατάλαβε. Η ψυχολογία του ήταν κακή και το θεωρώ φυσιολογικό γιατί όταν έχεις έναν όγκο στο κεφάλι και χάνεις την ομιλία και την κίνησή σου, εκεί μάλλον τα ζύγισε και είπε ότι δεν μπορεί να κρατηθεί πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

Γιάννης Βαρδής: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον πατέρα του! «Λείπει το γέλιο σου, η φωνή σου...»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιάννης Βαρδής: «Θα τον προστατεύσω τον πατέρα μου..Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια...»!

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του και τις πρώην συντρόφους του. Διαβάστε παρακάτω...

«Θέλω να πιστεύω ότι έχει τελειώσει η διαμάχη με τη Φιλοθέη Μωβ. Τα μυαλά των ανθρώπων αλλάζουν μέρα με τη μέρα, αλλά… Δεν έχουμε κάτι άλλο να λύσουμε, έχουν χωριστεί τα πάντα νομίζω. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να μοιραστεί, ότι ήταν να μοιραστεί μοιράστηκε.

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που έκανε ο πατέρας μου μέσα στα χρόνια που μια τυπική επαφή την έχουμε. Υπήρχαν κάποιες γυναίκες που είχε ο πατέρας μου στη ζωή του, τις οποίες εκτιμούσα πάρα πολύ. Θέλω να πιστεύω το ίδιο κι εκείνες εμένα. Υπάρχουν και γυναίκες που δεν είχαμε καλές σχέσεις. Και με την προηγούμενη σύζυγο του πατέρα μου (σ.σ. Χριστίνα Μαραγκόζη), πάλι οι σχέσεις ήταν τυπικές, δεν υπήρχε κάτι ουσιαστικό. Δεν είχα ποτέ ουσιαστική σχέση με τη Χριστίνα, αλλά δεν είχα και τίποτα να χωρίσω με τη Χριστίνα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, αν δω κάτι που μπορεί να είναι αναληθές, ναι, σίγουρα θα απαντήσω. Είναι στη φύση μου. Θα τον προστατεύσω τον πατέρα μου. Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια κατά καιρούς«, αναφέρει ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr