Τραγωδία Mall: Σε κατάσταση σοκ γνωστή τραγουδίστρια! Είδε την γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο!

Η σοκαριστική ανάρτησή της στα social media!

Τραγωδία Mall: Σε κατάσταση σοκ γνωστή τραγουδίστρια! Είδε την γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο!

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν μαζί με την κόρη της στο εμπορικό κέντρο, Mall, και είδε την γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο όροφο!

Στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» όπου γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή η Φωτεινή Δάρρα. Διαβάστε παρακάτω...

Τραγωδία Mall: Σε κατάσταση σοκ πασίγνωστη τραγουδίστρια! Είδε την γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο!

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα post στον λογαριασμό της στο Facebook μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που είδε με τα μάτια της.

«Ήμουν με το παιδί μου. Την τράβηξα πίσω για να μην δει το θέαμα. Προσεύχομαι να είναι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Τραγωδία Mall: Σε κατάσταση σοκ πασίγνωστη τραγουδίστρια! Είδε την γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο!

Τραγωδία Mall: Η επίσημη ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου για τον ακαριαίο θάνατο της γυναίκας!

Τραγωδία Mall: Τα πρώτα στοιχεία για την γυναίκα που σκοτώθηκε! Τι έκανε λίγο πριν την πτώση;

Η νέα τραγωδία που έλαβε χώρα στο Mall έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο! Ποια ήταν η γυναίκα και τι συνέβη λίγο πριν την πτώση;

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα που σήμερα βρήκε τραγικό θάνατο από πτώση στο The Mall, είναι Ελληνίδα, περίπου 40-45 ετών, ενώ ήταν μόνη της στο εμπορικό κέντρο.

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης της, αλλά υπάρχουν ενδείξεις αυτοκτονίας. Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς δεν έφερε κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα.

Η γυναίκα έπεσε απόψε, στις 20:50, από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο εμπορικό κέντρο κατέφθασε ασθενοφόρο και αστυνομία Πληροφορίες αναφέρουν πως γιατρός που ήταν στο Mall προσπάθησε άμεσα να της παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες, αλλά διαπίστωσε πως δεν είχε σφυγμό. Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερο είναι το σενάριο της αυτοκτονίας καθώς από την πρώτη εξέταση του υλικού του κλειστού κυκλώματος, η γυναίκα διακρίνεται να είναι μόνη της και ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό και ακόμη δεν έχει αποσαφηνίσει για το εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή για δυστύχημα.

Σοκ στο Mall: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο! Ακαριαίος θάνατος!

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όταν έπεσε μίαγυναίκα από τον τρίτο όροφο.

Το περιστατικό έγινε στις 20:50 το βράδυ της Τετάρτης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει η αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ γίνεται έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr