"Έχω βάλει όρο στην διαθήκη να με κάψουν για να μη με φάνε τα σκουλήκια!"

Δήλωση σοκ από πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Αδιανόητη αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! "Έχω βάλει όρο στην διαθήκη να με κάψουν για να μη με φάνε τα σκουλήκια!"

Παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr και μίλησε για πράγματα που δεν έχει μιλήσει ποτέ ξανά. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Σάσα Μανέττα, μια από τις πρώτες παρουσιάστριες της ΕΡΤ!

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Προσέχατε πάντα τη σιλουέτα σας;

Όχι. Υπήρξα πολύ χοντρή. Έπαθα σε μικρή ηλικία εγκεφαλικό και μετά την ανάρρωσή μου πάχυνα πολύ. Έφτασα 102 κιλά, έχασα μετά από καιρό 50 κιλά κάνοντας διατροφή και τρώγοντας υγιεινά. Έμεινα καιρό στο νοσοκομείο, δεν θυμάμαι πόσο, γιατί ήμουν για ένα διάστημα σε κώμα, ούτε και θυμάμαι πώς έγινα καλά. Δεν μιλούσα καθόλου. Με «χτύπησε» στο κέντρο του λόγου, εκεί που δούλευα. Δεν είχα όμως πρόβλημα, ήξερα μέσα μου ότι θα γίνω καλά.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Σας πάει το μυαλό;

Ήσασταν μόνη τότε;

Όχι, είχα έναν δεσμό που μου στάθηκε πολύ, η τελευταία μου σχέση ήταν αυτή, έκτοτε δεν έκανα άλλη.

Φοβηθήκατε τον θάνατο;

Όχι, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια στη ζωή από τον θάνατο; Ξέρεις κανέναν που να μην πεθάνει; Από τα 25 μου έχω κάνει τη διαθήκη μου, που την αλλάζω συνέχεια μέχρι και σήμερα. Μέσα εκεί λοιπόν εκφράζω την τελευταία μου επιθυμία να με κάψουνε, δεν θέλω να με φάνε τα σκουλήκια.

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Έπεσε σε κώμα!

Δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός και η οικογένεια του.

Ο λόγος για τον Τάκη Μόσχο, ο οποίος δίνει μάχη με την ζωή.

Ο ηθοποιός μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων βρίσκεται στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει πέσει σε κώμα.

Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Μόσχο

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί μια σελίδα για τον Τάκη Μόσχο και μέσα από αυτή έγινε έκκληση για άμεση ανάγκη για αίμα.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα . Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ.

Όσοι μπορείτε , τα στοιχεία είναι τα παρακάτω: Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Έπεσε σε κώμα ο Τάκης Μόσχος

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr