Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο!

Spoiler alert!

Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο!

Master Chef - Silver Award Week: Μια ξεχωριστή εβδομάδα για τους διαγωνιζόμενους στο Master Chef του Star! Τι θα δούμε απόψε σε διαρροή!


Μια εβδομάδα με αυξημένη δυσκολία, όπου οι παίκτες θα κριθούν για την τεχνική, την ευελιξία και τη δυνατότητα συνεργασίας με κάποιους, που δεν γνωρίζουν από κοντά. Διαβάστε παρακάτω...

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ο νικητής της MasterChef Silver Award Week, εκτός από την προσωπική ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια των τριών κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και των συμπαικτών του, θα κερδίσει 10.000 ευρώ μετρητά, για να τα αξιοποιήσει για τη μαγειρική του εξέλιξη.

Δείτε την Πέμπτη 28/3 στις 21:00 στο 48ο Επεισόδιο του MasterChef 3


Τέσσερα ζευγάρια παραμένουν για να μαγειρέψουν στην κουζίνα του MasterChef.


Ήδη, μετά τις 3 μέρες που έχουν περάσει μαζί παλιοί και νέοι παίκτες, οι συνεργασίες έχουν αποδειχθεί καθοριστικές. Μαγειρέψαν μαζί, μαγειρέψαν χωριστά, με καθοδήγηση ο ένας από τον άλλον ή στον άλλον, γεύτηκαν χωρίς να βλέπουν, έκαναν αντιγραφές.

Στιγμιότυπο από το αποψινό επεισόδιο του Master Chef

Έφτασαν λοιπόν την 4η μέρα αυτού του διαγωνισμού να γνωρίζονται πλέον αρκετά καλά και να νιώθουν ιδανικά εξοικειωμένοι μαγειρικά.


Οι σχέσεις όμως πρέπει να συσπειρωθούν αρκετά ακόμα. Η εμπιστοσύνη, που πρέπει να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρος της σημερινής δοκιμασίας, θα είναι μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη στο τέλος της οποίας το καλύτερο μαγειρικά ζευγάρι θα έχει ένα πλεονέκτημα χρόνου για το δεύτερο μέρος της.

Στιγμιότυπο από το αποψινό επεισόδιο του Master Chef

Από την πιο στενή συνεργασία με τη μεγαλύτερη έμπνευση για 3 γευστικά και δημιουργικά πιάτα, δύο ζευγάρια θα περάσουν στον τελικό. Δείτε το trailer: