Kylie Jenner: Η φωτογραφία της που κατάφερε να συγκεντρώσει 3.500.000 likes!

Πόζαρε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Kylie Jenner: Η φωτογραφία της που κατάφερε να συγκεντρώσει 3.500.000 likes!

Η Κάιλι Τζένερ είναι η βασίλισσα του Instagram και κατάφερε πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις με μια της φωτογραφία.


Κάθε της post συγκεντρώνει άπειρα likes, αλλά ένα σάρωσε κανονικά! Διαβάστε παρακάτω....

Μάλιστα, η τελευταία της φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ άρεσε σε παραπάνω από 3.500.000 ανθρώπους.

Η Κάιλι Τζένερ χρησιμοποίησε το caption “Skin” για την παρακάτω φωτογραφία υποδηλώνοντας ότι δεν φοράει ίχνος μακιγιά αν και οι κακοπροαίρετοι ανέφεραν ότι η φωτογραφία ανέβηκε για λόγους marketing!

Κορίτσια πάρτε ιδέες! Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε το πιο τέλειο afro look!

Φυσικά, η αλήθεια είναι πως η persona θα λανσάρει μια σειρά περιποίησης προσώπου.

H Kylie Jenner χωρίς μακιγιάζ

Kylie Jenner: Πώς πρόδωσε το όνομα της κόρης της! Τα στοιχεία φωτιά στα social media!

Το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου η Kylie ανακοίνωσε μέσω του Instagram account της πως γέννησε, και από τότε επικρατεί πανζουρλισμός!


Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα βίντεο, στο οποίο πολλοί υποστηρίζουν ότι βρίσκονται στοιχεία που πιθανότατα μαρτυρούν το όνομα της κόρης της!

Η Kylie Jenner στο βίντεο αυτό εμφανίζεται σε πολλά σημεία να φορά ένα περιδέραιο με πεταλούδες, ενώ και στο δωμάτιο της μικρής υπάρχουν παντού πεταλούδες.


Έπειτα από όλα αυτά όλοι οι fans της πιστεύουν πως το όνομα της νεογέννητης κόρης της Kylie δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από Butterfly.


Να σου θυμίσουμε επίσης πως τόσο εκείνη, όσο και ο Travis Scott έχουν κάνει ένα ίδιο τατουάζ που απεικονίζει μία μικρή πεταλούδα και κάπως έτσι το πράγμα φουντώνει ακόμα περισσότερο!


Βρε λες;

Αγνώριστη η Kylie Jenner: Δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ...

Αν αυτό δεν είναι breaking new, τότε τι; Αυτή την στιγμή τα διεθνή μέσα αφιερώνουν γραμμές και posts ολόκληρα για την Kylie Jenner και το πόσο μα πόσο διαφορετική είναι χωρίς ίχνος make up και χωρίς τις περούκες της! Γιατί μόλις κυκλοφόρησε αυτή η photo που δείχνει την αληθινή Kylie!


Αριστερά η Kylie Jenner όπως την απαθανάτισε ο φακός των paparazzi μόλις χθες που πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο (μια Ferrari δεν είναι αρκετή!) και δεξιά η Kylie στο New York Fashion Week λίγες μέρες πριν!

H Kylie Jenner χωρίς μακιγιάζ

Καναδυό πρόχειρες σκέψεις από τις VS photos παραπάνω που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου σήμερα:
1. Όχι, η Kylie Jenner δεν είναι καθόλου άσχημη χωρίς make up και με τα κανονικά τηςμαλλιά (δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, έτσι κι αλλιώς!). Απλώς είναι ένας άλλος άνθρωπος!
2. Όσο πιο πολλές υπερβολές κάνεις στο make up και τα μαλλιά σου τόσο ο κόσμος μπορεί να εκπλήσσεται από το πώς είσαι χωρίς make up.
3. Η Kylie Jenner είχε πει ψέμματα για τα μαλλιά της εδώ! "Μου πήρε μήνες να μην βάφω τα μαλλιά μου και να φοράω περούκες για να γίνουν πάλι υγιή και να μπορώ να κάνω αυτό το χρώμα!", εννοώντας το ξανθό που έχει δεξιά. Γιατί τα μαλλιά της Kylie είναι κοντά και μαύρα!

Και μετά από το παραπάνω VS και τις σκόρπιες σκέψεις μιας beauty editor κι επειδή η Kylie Jenner θα παραμένει beauty icon (για λόγους που εκείνοι που την ακολουθούν μόνο γνωρίζουν) (και αυτό ήταν μια τέταρτη σκέψη)

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!