Nίκος Μουτσινάς: Τρελάθηκε μόλις είδε την αδυνατισμένη Μαλού - Η ατάκα που της είπε! (βίντεο)

Απίστευτος!

Nίκος Μουτσινάς: Τρελάθηκε μόλις είδε την αδυνατισμένη Μαλού - Η ατάκα που της είπε! (βίντεο)

Η Μαλού Κυριακοπούλου έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή «Για την παρέα» στο Open και ο παρουσιαστής έμεινε κάγκελο μόλις την είδε!

Η επική ατάκα που της είπε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος μόλις την είδε «έμεινε» και είπε: «Όμορφη είσαι αγάπη μου...», λέγοντας στη συνέχεια: «Πόσο όμορφο κορίτσι είναι! Γεννάνε και πως μετά γίνονται τόσο αδύνατες; Εμείς εδώ τρώμε ακρίδες και δεν έχουμε και παιδί…»!

Ο Νίκος είναι ανανεωμένος και έχει χάσει αρκετά κιλά αλλά μετά από μεγάλη προσπάθεια! Ο ίδιος είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Ανέβηκα στη ζυγαριά τον περασμένο Ιούνιο και δεν μου άρεσε καθόλου το νούμερο που είδα. Εν τω μεταξύ, εγώ είμαι λίγο πονηρός στο κομμάτι των κιλών, επειδή τα παίρνω παντού και δεν φαίνεται έντονα, είναι σαν να μη συμβαίνει. Το νούμερο στη ζυγαριά όμως με ταρακούνησε. Τώρα είμαι πια πολύ τζόβενο και πάρα πολύ σέξι. (γέλια) Από τον Ιούνιο που έχω ξεκινήσει έχω χάσει 17 κιλά. Έδιωξα από πάνω μου ένα μικρό άνθρωπο. Να φύγει, να πάει να κάνει τη ζωούλα του!»

Aπίστευτο αυτό που του ζήτησε η Παπαρίζου! Δείτε εδώ:

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα πιστεύετε τι του ζήτησε η Έλενα Παπαρίζου! Κάγκελο ο παρουσιαστής (βίντεο)

Νίκος Μουτσινάς: Οι ευχές του on air στη Δούκισσα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς ευχήθηκε στη Δούκισσα Νομικού μέσω της εκπομπής του στο OPEN «Για την παρέα».

Η Δούκισσα είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε μεταξύ άλλων: «Είναι επίσημο! Σε περίπου πέντε με έξι μήνες ο Σάββας θα έχει αδελφάκι… Τώρα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της… Η Δούκισσα είναι στα καλύτερά της, είναι τόσο όμορφη και προτεραιότητά της είναι η οικογένεια… Ρε συ να σου ζήσει, να είναι καλά να το χαίρεσαι… Συγχαρητήρια!».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!