Λάουρα Νάργες: Η σ3ξι πόζα με μαγιό και το μήνυμά της: «Έλα σύντομα, σε έχω ανάγκη...»

Σε ποιον έστειλε το μήνυμα;

Λάουρα Νάργες: Η σ3ξι πόζα με μαγιό και το μήνυμά της: «Έλα σύντομα, σε έχω ανάγκη...»

Η Λάουρα Νάργες ανέβασε στο instagram μία σέξι φωτογραφία με το μαγιό της και έστειλε το ιδιαίτερο μήνυμα!

Δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Διαβάστε παρακάτω...

Η Λάουρα ανέβασε φωτογραφία από το καλοκαίρι, σε μία... καυτή πόζα με το μαγιό της και περιμένει πως και πως να έρθουν ξανά οι ζεστές ημέρες.

Το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ήταν: «Όσο έχουμε εδώ τον καιρό Γερμανίας άλλο τόσο νοσταλγώ τον καιρό Ελλάδος! Βρε καλοκαιράκι μου, κάνε σιγάαα σιγά την εμφάνισή σου, πλιζ, ε; Έλα σύντομα, έχω ανάγκη την ανεμελιά που φέρνεις».

Σέξι πόζα της Λάουρα

Τι είχε συμβεί με τη Λάουρα Νάργες και τον Μιχάλη Μουρούτσο; Διαβάστε εδώ:

Λάουρα Νάργες: Σε άσχημη ψυχολογία η παρουσιάστρια! Η κρυφή συνάντηση με τον πρώην, Μιχάλη Μουρούτσο, μετά το δικαστήριο!

Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Μιχάλη Μουρούτσου - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δικαστήριο με την πρώην του (βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τα συναισθήματά της για τον πρώην σύντροφό της.

Η Λάουρα αποκάλυψε τα πάντα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η Λάουρα Νάργες τα είπε όλα για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τον αγαπάει και τον έχει ακόμη στην καρδιά του.

Μάλιστα το Youweekly.gr και το Vanda's blog σας είχε αποκαλύψει πως η Λάουρα Νάργες βρισκόταν στο πλευρό του Μιχάλη Μουρούτσου, μετά και το δύσκολο δικαστήριο που είχε ο χρυσός Ολυμπιονίκης με την πρώην σύζυγό του το οποίο και τον οδήγησε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έτσι, λοιπόν, τώρα η Λάουρα αναφέρθηκε στον Μουρούτσο, τονίζοντας: «Το κομμάτι περί Κοκκινάκη, που είναι φίλος μου και όλα αυτά τα gossip για εμάς, δεν ήταν κάτι που επηρέασε στον χωρισμό. Η πόρτα του παρελθόντος για μένα πια έχει κλείσει τελείως. Έχω κλειδώσει. Αυτό που διαλύει μια σχέση είναι η εξέλιξη του ανθρώπου σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μάλλον αλλάξαμε πορείες.

Είναι ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και ακόμη τον αγαπάω. Ήταν ένας χωρισμός πολύ θετικός και πολιτισμένος. Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν αλλάζει αυτό. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Δε σημαίνει ότι επειδή χωρίζεις με έναν άνθρωπο να σφαχτείς ή να τον μισήσεις. Εκεί ακυρώνεις τον εαυτό σου και τα χρόνια που έμεινες μαζί. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ήταν κοινή απόφαση, ήμασταν και είμαστε μέχρι σήμερα πολύ εντάξει με αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του».