Βαγγέλης Περρής: Το δημόσιο άδειασμα στον Κωστόπουλο για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Το περιστατικό που αποκάλυψε και άφησε τους πάντες κάγκελο!

Βαγγέλης Περρής: Το δημόσιο άδειασμα στον Κωστόπουλο για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Καλεσμένος στο πλατό του The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Περρής και εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τον τίτλο της νέας εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, Όλα Λάθος.


Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης, εξέφρασε ανοιχτά την ένστασή του για την επιλογή της λέξης Όλα, που παραπέμπει στις εκπομπές που έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης. Διαβάστε παρακάτω....

«Mε πείραξε ο τίτλος της εκπομπής. Νομίζω πως δεν ήταν κομψό. Δεν ήταν ευγενικό. Νομίζω πως υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι τίτλοι που θα μπορούσαν να διαλέξουν. Οτιδήποτε άλλο εκτός από το Όλα και να βάλουν δίπλα το Λάθος, που ουσιαστικά είναι συνέχεια των εκπομπών που είχε εμπνευστεί ο Θέμος, που ήταν Όλα Μπιμπ, Όλα Πρώτη Φορά, Όλα Μπάχαλο, Όλα Λάθος.

Νομίζω πως δεν είναι κομψό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν. Δεν τους προσδίδει κάτι. Περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους και ότι πάμε στο σουβλατζίδικο δίπλα που έχει επιτυχία, να αλλάξουμε λίγο το ονοματάκι για να μας μπερδεύουν. Είναι όλα λάθος. Είναι βαρύ αυτό που θα πω, οπότε καλύτερα να μην το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής. Δείτε το σχετικό βίντεο:

OPEN: Η χυλόπιτα του καναλιού στην Άννα Μαρία Βέλλη!

Το φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που έπαθε η Άννα Μαρία Βέλλη χτες από τα χέρια του Ιβάν Σαββίδη!


Ο καναλάρχης του Open, έκανε μια μαραθώνια σύσκεψη μαζί με την παρουσιάστρια (;) προκειμένου να καταλήξουν για το μέλλον της στο κανάλι!


Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, η Άννα Μαρία ξεκαθάρισε στον Ιβάν ότι δεν της αρέσει η θεματολογία αλλά και ούτε ο ρόλος της πανελίστριας που έχει αναλάβει! Το κορίτσι, ήθελε να είναι κεντρικιά δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο και μόνο έτσι θα δεχόταν να κάνει την τιμή στους υπόλοιπους να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής!


Από την άλλη, ο ατσίδας Ιβάν ήταν ανυποχώρητος και τόνισε ότι βεντετιλίκια δεν χωράνε στο κανάλι του, όπως σας έγραψα ήδη από χτες! Το Πρωινό δε, επιβεβαίωσε το πρωί το εν λόγω ρεπορτάζ μου, λέγοντας ότι στην σύσκεψη οι δυο τους δεν τα βρήκανε! Ιδού και το σχετικό βίντεο:

Τι θα γίνει όμως με την Άννα Μαρία; Η ίδια έχει μεν συμβόλαιο με το κανάλι, αλλά οι ρήτρες του Ιβάν, του επιτρέπουν πολύ άνετα να το σπάσει χωρίς να ζημιωθεί ο ίδιος. Επομένως, της έδειξε την πόρτα της εξόδου!

Ωστόσο, για να είναι δίκαιος, της έχει δώσει το δικαίωμα να βγει αυτό το Σαββατοκύριακο κανονικά στην εκπομπή Όλα λάθος και να αποχαιρετίσει το κοινό, ως είθιστε και όπως πρέπει, για να είμαστε και σωστοί! Το τι θα κάνει τελικά η Άννα Μαρία είναι στην διακριτική της ευχαίρεια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα έχει ζουμί και θα επανέλθω....

Ιβάν Σαββίδης: Το τελεσίγραφο στην Άννα Μαρία Βέλλη και η κρίσιμη σύσκεψη για το Όλα λάθος!

Eδώ είμαι και σήμερα, και σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ για το μέλλον της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Open, του Ιβάν Σαββίδη!


Η παρουσιάστρια (;) έχει γίνει το θέμα των ημερών, μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο διάλειμμα της εκπομπής Όλα λάθος!


Η ίδια μάλιστα, βγήκε σήμερα στους ΚουΚου και προσπάθησε να καλύψει τα... ακάλυπτα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι πειράχτηκε με ένα αστείο του Πέτρου! Μαθαίνω όμως, ότι ο λόγος που η Άννα Μαρία έσπασε την σιωπή της, είναι άλλος: Έφαγε, που λέτε, τέτοια καμπάνα από τον Ιβάν Σαββίδη, που ούτε η ίδια δεν το πίστευε!


Ο Ιβάν, ούτε λίγο ούτε πολύ έδωσε τελεσίγραφο στην Άννα Μαρία και της τόνισε ότι τέτοια βεντετιλίκια στο Open δεν έχουν θέση! Την προειδοποίησε δε, ότι αν ξανά ακουστεί κάτι για την συμπεριφορά της θα βρει την πόρτα του καναλιού από Open... closed! Είδε και από είδε η Άννα Μαρία και φυσικά δεν ήθελε να βρεθεί χωρίς δουλειά! Οπότε, το πήρε αλλιώς!


Εκτός όμως από αυτό το ζήτημα,ένα ακόμα τέθηκε επί τάπητος σε πολύ κρίσιμη σύσκεψη που έγινε στο κανάλι! Εκείνο της αποχώρησης της Νάνσυς Νικολαΐδου από την εκπομπή, αφού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το ιδιαίτερο χιούμορ του Πέτρου Κωστόπουλου.

H δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου

Η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου


Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος την αποκάλεσε «ζώον» on air και η Νάνσυ προτίμησε να αποχωρήσει από την εκπομπή! Ούτε λίγο, ούτε πολύ - γιατί είμαι παντού και ξέρω και τι ειπώθηκε στην σύσκεψη- ο Ιβάν συνέστησε σε όλους ψυχραιμία γιατί η εκπομπή Όλα λάθος κινδυνεύει να γίνει όνομα και πράγμα... Ε, ρε γλέντια!

Γελάνε και τα τσιμέντα στο Open! H σταρ Άννα Μαρία Βέλλη και το μεγάλο λάθος του Κωστόπουλου!

Κυριολεκτικά γελάνε και τα τσιμέντα με το σημερινό μου ρεπορτάζ για το Open του Ιβάν Σαββίδη, και την εκπομπή Όλα λάθος με τον Πέτρο Κωστόπουλο!


Αρχικά να τονίσω ότι, το μεσημεριανό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Πέτρος, έκανε πρεμιέρα πριν 2 εβδομάδες, χωρίς την mega star Άννα Μαρία Βέλλη!


Τι κι αν όλοι συντελεστές ήταν εκεί ως όφειλαν; Το κορίτσι είχε κλείσει διακοπούλες και δεν μπορούσε να μην πάει, οπότε σαν σωστή επαγγελματίας που (δεν) είναι, προτίμησε να λείπει από την πρεμιέρα της εκπομπής, που η ίδια διατείνονταν παντού ότι παρουσιάζει μαζί με τον Πέτρο!

Η Άννα Μαρία Βέλλη


Ναι, ναι καλά ακούσατε! Μπορεί στην δεύτερη εκπομπή η καρέκλα της να βρίσκονταν μαζί με το υπόλοιπο πάνελ, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και τη Μαντώ Γαστεράτου αλλά η ίδια είχε αντίθετη άποψη! Μαθαίνω λοιπόν, πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, εδώ στο Youweekly.gr, η Άννα Μαρία απείλησε ότι θα φύγει αν δεν κάθεται ακριβώς δίπλα στον Πέτρο!


Ούρλιαζε, σου λέει και έφτασε μέχρι το γραφείο του Ιβάν, ότι εκείνη είχε συμφωνήσει να είναι συμπαρουσιάστρια και σε περίπτωση που αυτό δεν τηρηθεί θα φύγει από την εκπομπή! Θα μου πείτε τώρα.... μα καλά, και οι υπόλοιποι συμπαρουσιαστές δεν είναι; Όχι, αγαπημένοι μου! Για την Άννα Μαρία δεν είναι όλοι ίσοι και όμοιοι! Είναι η συμπαρουσιάστρια Α - Β - Γ και πάει λέγοντας! Πώς ήταν παλιά η γκαρσόνα Α και η γκαρσόνα Β στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης; Ε, έτσι είναι και για την Άννα Μαρία η εκπομπή Όλα λάθος!
Επομένως, αυτή είναι η Α συμπαρουσιάστρια, και όλοι οι άλλοι ένα πάνελ μόνοι τους! Και εδώ είναι και το μεγάλο λάθος του Κωστόπουλου! Η εκπομπή δεν πάει καλά όχι γιατί έλειψαν οι πρόβες και όλα όσα είπε καλεσμένος στην Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά γιατί λείπει η ομαδικότητα!

Ιωάννα Τούνη: Με ύφος ντίβας πίσω από τις κάμερες του OPEN! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και το πάνελ της εκπομπής του στο Open
Πώς λέμε «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»; Ε, αυτό σε αντίθετο! Η κυρία Βέλλη καπελώνει αιωνίως τον Πέτρο, ξινίζει μούρη και είναι με ύφος και τουπέ λες και τους κάνει τιμή που βρίσκεται μαζί τους στο πάνελ! Προσωπικά, όσες φορές έχω κάτσει να δω την εκπομπή (που έχει εξαιρετικά θέματα, να το πω αυτό), πάντα θα κάνω zapping γιατί θα με εκνευρίσει! Άννα Μαρία, μια φιλική συμβουλή.... πάρτο αλλιώς γιατί σε βλέπω πάλι να κάνεις μόνο βίντεο στο Youtube από τον καναπέ σου!

Στο στρατόπεδο του Alpha, ποια παρουσιάστρια πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα;

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr