Open: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που έκανε τον Σαββίδη... έξαλλο!

Στα κόκκινα το κανάλι!

Open: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που έκανε τον Σαββίδη... έξαλλο!

Ποιος είναι ο παρουσιαστής που έκανε έξαλλο τον Ιβάν Σαββίδη στο Open και γιατί;

Μα φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος είναι πολύ απλός, αφού από την μια έχει το δυνατό χαρτί, τον Νίκο, ενώ από την άλλη έχει παρουσιαστές που μόνο εγκεφαλικά προκαλούν στο κανάλι με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης! Έχει κοινώς, παρουσιαστές 2 ταχυτήτων!

Ο Σαββίδης, έγινε έξαλλος, με αφορμή τα φοβερά νούμερα που φέρνει ο Νίκος Μουτσινάς στο κανάλι, τονίζοντας πως λειτουργεί ως άριστος επαγγελματίας και πως αποτελεί παράδειγμα για όλους! Ο ίδιος, θέλει το κανάλι να μην έχει τόσο μεγάλες αποκλίσεις στα νούμερα τηλεθέασης σε κάθε ζώνη, ώστε να μην "φεύγει" το τηλεοπτικό κοινό σε ανταγωνιστικά προγράμματα.

Πιο συγκεκριμένα...

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 23,1
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 10,9
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 23,5
STAR: Καγιά, Shopping Star 19,5
ΣΚΑΙ: Power of love, 13,4
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 19

OPEN: Μεσημεριάτικα, Τσαβαλιά 1,9

Δείτε ωστόσο και τα νούμερα ανά τέταρτο:

17,4
18,4
21,6
18,6
21,1
17,1

Ο παρουσιαστής, αγγίζει μέχρι και το 21,6%, τρελαίνοντας τα μηχανάκια της τηλεθέασης για το Open!

Ιβάν Σαββίδης: Το τελεσίγραφο στην Άννα Μαρία Βέλλη και η κρίσιμη σύσκεψη για το Όλα λάθος!

ΟPEN: «Σεισμός» στο κανάλι! Κόβεται εκτάκτως καθημερινή εκπομπή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αποφασίστηκε να κοπεί άμεσα καθημερινή εκπομπή της τηλεόρασης του OPEN!

Πρόκειται για την εκπομπή “Μεσημεριάτικα” με την Έλενα Τσαβαλιά η οποία πολύ πιθανόν, η κοπέλα να μην κάνει Πάσχα στην τηλεόραση του OPEN.

Η αιτία για το ξαφνικό και πρόωρο κόψιμο της εκπομπής είναι το γεγονός ότι δεν συγκινεί η Έλενα Τσαβαλιά και τα “Μεσημεριάτικα” το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, εχθές, η εκπομπή της Έλενας έκανε αρνητικό νούμερο ρεκόρ στο κανάλι με 1,9 στο δυναμικό κοινό.

Το φοβερό είναι ότι έφτασε σε δύο τέταρτα μέσα στην εκπομπή της 1,1! Αυτά τα νούμερα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η εκπομπή δεν «περπατάει» με τίποτα! Ωστόσο, δεν ξέρει το κανάλι, αν θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην Έλενα Τσαβαλιά.

Η συμπαθητική παρουσιάστρια που κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση δουλεύει σκληρά, έχει μεγάλη διάθεση αλλά δεν συγκινεί τους τηλεθεατές.

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr!