Φαίη Σκορδά: Έγινε έξαλλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Η ατάκα που εξόργισε την παρουσιάστρια (βίντεο)

Τι είπε ο Ουγγαρέζος και δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη;

Φαίη Σκορδά: Έγινε έξαλλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Η ατάκα που εξόργισε την παρουσιάστρια (βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά την εξοργιστική ατάκα του παρουσιαστή στον αέρα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Τι ήταν αυτό που είπε ο Ουγγαρέζος; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολίασε πως η Αγγελική Ηλιάδη μοιάζει αρκετά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας: «Από τη μια μπράβο στην Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη όχι τόσο καλά νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Διαφορά ηλικίας. Καλό είναι που φαίνεται πολύ πιο νέα η Αγγελική. Έχει παιδί, είναι μια γυναίκα. Το να φαίνεται μια γυναίκα όσο ένα κορίτσι είναι τιμητικό, το κορίτσι που μοιάζει με γυναίκα δεν είναι τόσο καλό».

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδα έγινε έξαλλη : «Δηλαδή συγγνώμη, επειδή μια γυναίκα έχει δυο παιδιά σημαίνει ότι είναι και πολύ μεγάλη; Εγω μπορεί να είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερη ηλικιακά και να έχω δυο παιδιά. Τι σημαίνει ότι η άλλη είναι κορίτσι και εγώ μαμά και ανήκω σε άλλη κατηγορία;»

Στη συνέχεια ο Ουγγαρέζος είπε: «Θέλετε να αναλύσουμε αν υπάρχει διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Αυτό που λέω είναι ότι μια κοπέλα που είναι μικρή και δεν έχει παιδιά είναι πιο ανέμελη από κάποια που έχει παιδιά».

Αυτή η ατάκα βέβαια εξόργισε περισσότερο την Φαίη: «Και τι σημαίνει αυτό, ότι φαίνεται και στο πρόσωπό της; Άρα τι; Επειδή έχεις παιδιά είσαι καλή».

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από κοινή έξοδο της Φαίης με τον Ουγγαρέζο εδώ:

Φαίη Σκορδά - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα με άψογο στιλ!

Φαίη Σκορδά: Έχει κάνει και την ηθοποιό! Σε ποια ταινία έπαιξε και δεν το θυμάται κανείς;

Μετά τη μικρή οθόνη η Φαίη Σκορδά έκανε μια απόπειρα το 2011, να κατακτήσει και τον κινηματογράφο!

Η ίδια, αν και δεν το θυμούνται πολλοί, είχε κάνει ένα πέρασμα από την ταινία του Στράτου Μαρκίδη: «Λάρισα Εμπιστευτικό»!

Η Φαίη τότε, είχε στο πλευρό της τον γνωστό hairstylist και make-up artist Δημήτρη Γιαννέτο και εκείνος ήταν που ανέβασε στο Twitter του μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια. «Backstage @ larisa empisteftiko με τη Φαίη. Έτοιμοι για κηδεία!» έγραψε κάτω από την πρώτη λήψη, ενώ αργότερα, αστειεύτηκε γράφοντας: «Η κηδεία κηδεία, αλλά και το μαλλί μαλλί λίγο πριν το γάμο!»

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Όταν η Φαίη Σκορδά είχε κάνει την ηθοποιό σε ταινίαΌταν η Φαίη Σκορδά είχε κάνει την ηθοποιό σε ταινία

Aλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν ο Βλάσης Μπονάτσος έπιανε το γυμνό της στήθος - O καυτός τους έρωτας!

Λίγα λόγια για την ταινία Λάρισα Εμπιστευτικό

Για χρόνια, η ζωή στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Βέβαια, υπάρχει ένας τοίχος ανάμεσα στα δύο χωριά, χτισμένος από άκρη σε άκρη και έτσι κανείς δεν μπλέκεται στην δουλειά του άλλου. Όταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω! Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη...

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «I Love Karditsa», ο Στράτος Μαρκίδης ανηφορίζει στη Λάρισα και έρχεται αντιμέτωπος με μια άκρως εμπιστευτική υπόθεση, έχοντας μαζί του ένα πλούσιο καστ ηθοποιών.

Ο Στράτος Μαρκίδης μας έχει χαρίσει τις ταινίες «Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού» και «I Love Karditsa». Εντυπωσιακή θεωρείται η παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα με σειρές, μεταξύ άλλων, όπως οι «Έχω ένα μυστικό», «Της αγάπης μαχαιριά», «Χωρίς όρια», «Αρχιπέλαγος», «Ακροβατώντας», «Αλίκη».

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος έχει συνεργαστεί με τον Στράτο Μαρκίδη άλλες έξι φορές. Αυτές ήταν στην ταινία «I Love Karditsa» και στις σειρές «Η εξαφάνιση», «Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Μαύρος Ωκεανός», «Της Αγάπης Μαχαιριά» και «Αρχιπέλαγος».

Στην ταινία ακούγεται το απόλυτα επίκαιρο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου «Δεν Χρωστάω». Πρόκειται για διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού του συγκροτήματος «Τα παιδιά από την Πάτρα» το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1990, σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και Βαγγέλη Δεληκούρα και στίχους Χρήστου Παπαδόπουλου. Ακόμα, ακούγεται και το τραγούδι «Οι Κουφάλες», επίσης διασκευή, που κυκλοφόρησε το 1983 στο δίσκο «Αφιερωμένο εξαιρετικά». Αυτή την περίοδο, με «Τα παιδιά από την Πάτρα», εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας ένας παλιός γνώριμός μας, ο Νίκος Δαμάλας, ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη του Ρεθύμνου, ο οποίος διακρίνεται και στο video clip του τραγουδιού «Δεν Χρωστάω».

Ηθοποιοί:

Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Τάσος Κωστής, Τάσος Παλαντζίδης, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Χριστίνα Τσάφου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Άννα Μονογιού, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Έφη Παπαθεοδώρου, Τιτίκα Σαριγκούλη, Σταύρος Νικολαϊδης, Μάριος Ιορδάνου, Μπάμπης Αλατζάς, Δημήτρης Σταρόβας, Πέτρος Ξεκούκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Ρεγγίνα Παντελίδη, Άγγελος Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Ταμπούκας, Μαίρη Πετρούτσα, Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Ζουγανέλης

Guest stars:

Φαίη Σκορδά, Χρήστος Χολίδης, Τρύφωνας Σαμαράς, Κατερίνα Ζαρίφη, Στάθης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιολάντα Μπαλαούρα

Σκηνοθεσία:

Στράτος Μαρκίδης

Μουσική:

Χρήστος Παπαδόπουλος

Παραγωγή:

Στράτος Μαρκίδης, Μάνος Κρεζίας

Σενάριο:

Πολυξένη Φραγκούλη

Είδος ταινίας:

Κωμωδία

Το trailer της ταινίας