Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Bίκυ Χατζηβασιλείου: Η άγνωστη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη και τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη! (βίντεο)

Τρομερές αποκαλύψεις!

Bίκυ Χατζηβασιλείου: Η άγνωστη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη και τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη! (βίντεο)
News 29.03.2019 19:06

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για την άγνωστη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ αναφέρθηκε και στα μπλεξίματα που είχε με τη Δικαιοσύνη!

Η παρουσιάστρια του Alpha τα είπε όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Αlpha και προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη, τον οποίο γνωρίζει χρόνια.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε από το 1988, από παιδιά. μαζί ξεκινήσαμε τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία τότε που δεν υπήρχε ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση. Εμείς ξεκινήσαμε την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά είχα υποστεί και ποινική δίωξη επειδή συμμετείχα σε αυτό. γιατί ήταν τότε σε παράνομο καθεστώς. Υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση και αυτό θεωρούταν κάτι παράτυπο. Έγιναν διώξεις λοιπόν, και σε μένα που είπα τις πρώτες ειδήσεις. Μετά που άλλαξε το νομικό καθεστώς, ήρθησαν αυτές οι διώξεις. Γράψαμε μια μικρή ιστορία κι εμείς εκεί. Βρισκόμαστε με τον Αντώνη Κανάκη κατά καιρούς και μιλάμε πάντα στα γενέθλιά μου και στα γενέθλια και τη γιορτή του».

Δείτε το βίντεο

Στην ίδια συνέντευξη η Χατζαβασιλείου άφησε αιχμές για τον Alpha! Διαβάστε εδώ:

Bίκυ Χατζηβασιλείου: Οι «σπόντες» κατά του Alpha άφησαν «κάγκελο» την Ελένη Μενεγάκη! (βίντεο)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιοι την έχουν βάλει στο μάτι και γιατί; Αποκλειστικό...

Κάποιος έχει βάλει στο μάτι την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Από τις πλέον επιτυχημένες γυναίκες της τηλεόρασης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κόβει το νήμα της πρωτιάς στην τηλεθέαση όποιον κι αν έχει απέναντί της.

Το Πάμε Πακέτο και η ίδια, κλείνοντας αισίως 14 χρόνια παρουσίας, αποδείχθηκαν... σκληροί για να πεθάνουν, καθώς κατάφεραν να είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Δικαίως επομένως, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, πολλοί είναι εκείνοι από τα αντίπαλα τηλεοπτικά στρατόπεδα που έχουν βάλει στο μάτι την παρουσιάστρια, εάν και εφόσον εκείνη δεν συνεχίσει την επόμενη χρονιά στον ALPHA, καθώς η νέα ιδιοκτησία έχει σκοπό το καλοκαίρι να θέσει επί τάπητος όλα τα συμβόλαια των παρουσιαστών.

Πρώτος ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη, ήταν εκείνος που της προσέφερε γη και ύδωρ προκειμένου να την αποκτήσει και έπεται συνέχεια...

Ποια είναι, όμως, η επόμενη, δική της κίνηση και τι λέει η ίδια γι αυτό;

"Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να πάρει την πιο σωστή απόφαση". όπως λέει στενός της συνεργάτης στο Youweekly.gr

Δείτε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr!

Share