Μένιος Φουρθιώτης: Στα μαύρα ο παρουσιαστής! Η νέα τραγωδία...

Το αβάσταχτο χτύπημα!

Μένιος Φουρθιώτης: Στα μαύρα ο παρουσιαστής! Η νέα τραγωδία...

Ως τραγωδία και μόνο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτό που συνέβη στον Μένιο Φουρθιώτη!

Ο ίδιος, έχει βάλει μαύρες πλερέζες αφού δύο μόλις εβδομάδες άντεξε η tabloid εφημερίδα Αποκαλυπτικά, με το brand name να έχει δοθεί από τον Μένιο Φουρθιώτη. Διαβάστε παρακάτω....

Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας κυκλοφόρησε μόλις στις 18 Μαρτίου με εκδότη και διευθύνοντα σύμβουλο τον Στέλιο Συρμόγλου, διευθυντή τον Χρίστο Μουλίνο και διευθυντές σύνταξης την Αμαλία Βεβελάκη και τον Ανδρέα Λιόση.

Σύμφωνα με το reader.gr δύο εβδομάδες μόλις μετά την έκδοση, οι ιθύνοντες ανακοίνωσαν στους εργαζομένους ότι το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο χωρίς ωστόσο, να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις.

Μάλιστα, η εφημερίδα διαφημιζόταν σταθερά μάλιστα μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη.

Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεφτιλίζει τον Πέτρο Κωστόπουλο: "Πήγαινε σπίτι σου! Απλά δεν κάνεις!"

Μένιος Φουρθιώτης: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του παρουσιαστή!

Ο Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζεται να κάνει κάτι στην ζωή του και στην καριέρα του που... θα σηκώσει σίγουρα θύελλα αντιδράσεων!

Έχω όλο το ρεπορτάζ και θα σας αποκαλύψω το επόμενο βήμα του παρουσιαστή, μόνο στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

menios-fourthiotis-neo-epaggelmatiko-vima

Ο παρουσιαστής, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, είναι άνετος και χαλαρός στην θέση του στο νέο EPSILON καθώς δεν έχει πια τα νούμερα τηλεθέασης να του προκαλούν πονοκέφαλο γιατί το κανάλι δεν είναι πανελλαδικής εμβέλειας κι έτσι δεν εμφανίζονται πουθενά τα ποσοστά του. Άρα, ήσυχος ο Μένιος, χωρίς κανέναν ανταγωνισμό.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, έχει φαίνεται πολύ χρόνο για να κάνει καινούργια πράγματα στην ζωή του και να ανοίξει τους ορίζοντές! Τώρα θα με ρωτήσετε σίγουρα, "ως προς ποια κατεύθυνση;" κι εγώ θα σας απαντήσω πως... ετοιμάζεται να ακολουθήσει πιστά τα βήματα του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Δεν γίνεται να μην καταλάβατε τι εννοώ με αυτό! Όχι, όχι, δεν θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε κάποια τηλεοπτική σειρά, μην τρομάζετε! Θα... τον διαβάσουμε, όμως!

Ναι, πολύ σωστά καταλάβατε! Ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, ετοιμάζεται να εκδώσει το δικό του βιβλίο!

Ένα βιβλίο πολλών σελίδων και πολλών αποκαλύψεων, τόσο για την ζωή του στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά!

Το πότε θα συμβεί και θα τον δούμε σε κάποιο βιβλιοπωλείο να υπογράφει αντίγραφα δεν το γνωρίζουμε ακόμα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όταν το μάθουμε, θα σας ενημερώσουμε, όπως πάντα πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Και μιας και είπαμε "Μένιος", τα μάθατε για τον πρώην συνεργάτη του που έγινε τύφλα σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά; Αν όχι, επιβάλλεται να ρίξετε μια ματιά παρακάτω..

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr