Παύλος Σταματόπουλος: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Σπυροπούλου - «Έμπαινα στο καμαρίνι και εκείνη...»!

Όντως τώρα;

Παύλος Σταματόπουλος: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Σπυροπούλου - «Έμπαινα στο καμαρίνι και εκείνη...»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε ο Πάυλος Σταματόπουλος που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους ήταν παλιοί συνεργάτες, όταν η Σπυροπούλου είχε εκπομπή στον Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, πριν ξεκινήσουν άκουγε τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου την ώρα που ετοιμαζόταν.

Εκείνη τη στιγμή ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μία αποκάλυψη από την περίοδο που συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συγκεκριμένα είπε «Εγώ δεν αγχώνομαι με τα τραγούδια που ακούς στο καμαρίνι. Έχω συνεργαστεί με παρουσιάστρια που άκουγε Μπετόβεν και τέτοια…», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να εκπλήσσεται! «Ποια;» τον ρώτησε και εκείνος απάντησε: «Η Σπυροπούλου. Έμπαινα στο καμαρίνι και εκείνη άκουγε κλασική μουσική…».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία που κατέβασε από το instagram και αφορά τον Φίλιππο Βαρβέρη! (βίντεο)

Παύλος Σταματόπουλος: Πέταξε τα "καρφιά" του για την Μπάγια Αντωνοπούλου και το Survivor Πανόραμα!

Τα "καρφιά" του στην Μπάγια Αντωνοπούλου για το Survivor Πανόραμα πέταξε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για όλα.Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων, σχολίασε την επιστροφή της πρώην συνεργάτιδάς του, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και την επιλογή της Μπάγιας Αντωνοπούλου να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα.

«Με την Κωνσταντίνα έχω δουλέψει 5 χρόνια. Η πιο σωστή κίνηση που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι το ότι πήγε στο Survivor. Αν ξεκινούσε τώρα με το My Style Rocks, ο κόσμος θα είχε πολύ διαφορετική εικόνα για εκείνη. Το Survivor Πανόραμα είναι κάτι που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο Survivor. Η Μπάγια νομίζω ασχολήθηκε με κάτι που εγώ νιώθω ότι δεν την ενδιαφέρει πολύ. Ήταν μια λύση ανάγκης το Πανόραμα».

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr