Παρά Πέντε: Δείτε σε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό είχαν προτείνει το ρόλο της Ντάλιας! Δεν πάει το μυαλό σας!

Δεν θα την φανταζόσασταν ποτέ σε αυτό το ρόλο!

Παρά Πέντε: Δείτε σε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό είχαν προτείνει το ρόλο της Ντάλιας! Δεν πάει το μυαλό σας!

Αν δεν ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, θα ήταν κάποια άλλη.... και δεν φαντάζεστε σε ποια ηθοποιό είχαν προτείνει το ρόλο.

Σίγουρα, την συγκεκριμένη δεν θα τη φανταζόσασταν ποτέ στον ρόλο της Ντάλιας. Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, στο ΣΚΑΙ βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από τον Γιώργο Καπουτζίδη για να κάνει το ρόλο της Ντάλιας στο Παρά Πέντε.

«Ποτέ δεν απέρριψα ρόλο που μετά έγινε επιτυχία, ούτε έναν. Γιατί αμέσως έλεγα ναι σε ότι μυριζόμουν ότι πρόκειται να έχει επιτυχία. Μια φορά, όμως, είχα πει ναι στη “Βέρα στο δεξί” και μετά από δύο μέρες που είχα υπογράψει ήρθε η πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη για το Παρά Πέντε. Πόσο στεναχωρήθηκα. Ήταν για το ρόλο της Σμαράγδας που έκανε μετά μεγάλη επιτυχία. Ναι, το ρόλο της Ντάλιας», είπε η ίδια.

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε προταθεί για τον ρόλο της Ντάλιας στο Παρά πέντε

Αργύρης Αγγέλου: H αποκάλυψη για το "Παρά Πέντε", 12 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

"Το Παρά Πέντε με καθιέρωσε! Ότι έκανε πιο πριν ήταν σαν να μην υπήρχε..."

Ποιος δεν θυμάται την "Αγγέλα" από την αγαπημένη σειρά "Παρά Πέντε" που χτυπούσε "κόκκινα" στην τηλεθέαση όταν προβαλλόταν στο Mega;

Εκρηκτική, τσαμπουκαλού, πάντα έτοιμη για καβγά αλλά και αληθινή με τους φίλους της! Διαβάστε παρακάτω...

Η Αγγελική Λάμπρη, η όμορφη ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο της "Αγγέλας" παραχώρησε συνέντευξη στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το περιοδικό My Tv και μίλησε για την εποχή του "Παρά Πέντε"!

"Λόγω της μικρής μου κόρης, δεν προλαβαίνω να δω σειρές. Ούτε καν τις δικές μου. Για παράδειγμα το «Παρά Πέντε» έχω να το δω πέντε χρόνια. Τώρα πια βλέπουμε μόνο παιδικό πρόγραμμα και κινούμενα σχέδια. Έχω κάνει πολλές δουλειές, αυτή που με καθιέρωσε, όμως, ήταν το «Παρά Πέντε».

Ότι έκανα πιο πριν ήταν σαν να μην υπήρχε. Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που έγινε, γιατί ήταν ένα κανάλι που έκανε ωραίες δουλειές και για όλους τους ηθοποιούς, για πολλά χρόνια, ήταν το όνειρό μας να δουλέψουμε εκεί. Ένιωθες ασφάλεια" αποκάλυψε η Αγγελική Λάμπρη.

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr