Θέμος Αναστασιάδης: Η άγνωστη λιποθυμία και ο ρόλος της Μενεγάκη!

Η νέα αποκάλυψη στην δημοσιότητα....

Θέμος Αναστασιάδης: Η άγνωστη λιποθυμία και ο ρόλος της Μενεγάκη!

Μια νέα αποκάλυψη για τον Θέμο Αναστασιάδη ήρθε στην δημοσιότητα.

Ο παρουσιαστής είχε λιποθυμήσει στην εκπομπή, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη. Διαβάστε παρακάτω...

Την αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Καλλίδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Φωτεινή Πετρογιάννη και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι η μεγαλύτερη λιχούδω που έχω δει στη ζωή μου, αλλά έχει μέτρο. Δεν έχω δει άλλη γυναίκα να μου λέει πόσο πολύ της αρέσει το φαγητό.Ήταν η Ελένη Μενεγάκη την ημέρα της γιορτής της καλεσμένη στον Θέμο και με είχαν κρύψει εμένα σε ένα καμαρίνι, γιατί ήμουν το δώρο της και έλεγε η Ελένη στους διαδρόμους «πεινάω». Σκάω εγώ στο γύρισμα και μαγείρεψα μπροστά της ένα κινέζικο φαγητό. Ήταν τόσο καυτερό το φαγητό αυτό! Η Ελένη το κατάπιε, γιατί της αρέσουν τα καυτερά και ήθελε να το δοκιμάσει και ο Θέμος. Κι εγώ του είπα «κ. Αναστασιάδη μη δοκιμάσετε, είναι πάρα πολύ καυτερό». Δοκίμασε και σχεδόν λιποθύμησε. Του έβγαλαν τη γραβάτα και ο άνθρωπος ήταν για δυο λεπτά έτσι γιατί είχε πάθει σοκ με το πόσο καυτερό ήταν το πιάτο», αποκάλυψε στην κάμερα.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Καλλίδη για την Μενεγάκη και τον Αναστασιάδη

Βαγγέλης Περρής: Η αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς για το ΟΛΑ και τον Θέμο! (βίντεο)

Βαγγέλης Περρής: Το δημόσιο άδειασμα στον Κωστόπουλο για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Καλεσμένος στο πλατό του The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Περρής και εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τον τίτλο της νέας εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, Όλα Λάθος.


Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης, εξέφρασε ανοιχτά την ένστασή του για την επιλογή της λέξης Όλα, που παραπέμπει στις εκπομπές που έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης. Διαβάστε παρακάτω....

«Mε πείραξε ο τίτλος της εκπομπής. Νομίζω πως δεν ήταν κομψό. Δεν ήταν ευγενικό. Νομίζω πως υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι τίτλοι που θα μπορούσαν να διαλέξουν. Οτιδήποτε άλλο εκτός από το Όλα και να βάλουν δίπλα το Λάθος, που ουσιαστικά είναι συνέχεια των εκπομπών που είχε εμπνευστεί ο Θέμος, που ήταν Όλα Μπιμπ, Όλα Πρώτη Φορά, Όλα Μπάχαλο, Όλα Λάθος.

Νομίζω πως δεν είναι κομψό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν. Δεν τους προσδίδει κάτι. Περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους και ότι πάμε στο σουβλατζίδικο δίπλα που έχει επιτυχία, να αλλάξουμε λίγο το ονοματάκι για να μας μπερδεύουν. Είναι όλα λάθος. Είναι βαρύ αυτό που θα πω, οπότε καλύτερα να μην το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr