Μίνα Αρναούτη: Σοκ με το ροζ βίντεο! Έσπασε την σιωπή της...

Μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά!

Μίνα Αρναούτη: Σοκ με το ροζ βίντεο! Έσπασε την σιωπή της...

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και θέλει την Μίνα Αρναούτη να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο.

Για πρώτη φορά, η ίδια σπάει την σιωπή της και μιλάει ανοικτά. Διαβάστε παρακάτω...

«Κυκλοφόρησε ένα ροζ βίντεο στο οποία ήταν μια κοπέλα η οποία μου έμοιαζε. Άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα και να μου λένε ότι κυκλοφόρησε ένα βίντεο. Σε έναν από αυτούς που μου έστειλαν του είπα στείλε μου να δω τι εννοείς. Στην αρχή ήμουν σε πανικό και σοκαρισμένη. Ήταν ένα βίντεο με μια κοπέλα που ήταν σε ερωτικές στιγμές. Δεν ήμουν εγώ φυσικά. Ζήτησα από τον διαχειριστή της σελίδας να το σβήσει και το έσβησε. Όμως αυτό το κατέβασαν και ξεκίνησαν να το στέλνουν ο ένας στον άλλον και έχει πάρει μια διάσταση. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε τι ωραία που ήσουν σε αυτό το βίντεο και πότε θα βγάλεις καινούργιο. Έχω και μια οικογένεια στην Μυτιλήνη. Δεν μπορεί να βγαίνει η μητέρα μου έξω και να την ρωτάνε αυτά τα πράγματα. Κάποιοι θέλησαν πολύ να με στοχοποιήσουν, να μου βρουν ένα αμάρτημα και επειδή δεν έβρισκαν κάτι, κατασκεύασαν», είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη, απαντώντας στις φήμες

Μίνα Αρναούτη: Κυκλοφορεί ροζ βίντεο της! Συγκλονισμένη η δημοσιογράφος!

Και συνέχισε:«Οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι δεν με αμφισβήτησαν ποτέ. Αλλά άνθρωποι που με ήξεραν λίγο έχει τύχει να με αμφισβητήσουν και να λένε μήπως έγινε κάτι, μήπως δεν το θυμάσαι, μήπως κρύβεται κάτι πίσω από αυτό, μήπως σε βιάζουν. Η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει πλέον και η αλήθεια έχει βγει, δεν φοβάμαι για κάτι».

Μίνα Αρναούτη: Η φωτογραφία με τον Παντελή Παντελίδη και το μήνυμα όλο νόημα - «Δεν σας φοβάμαι, ούτε κρύβομαι»!

Τρία χρόνια πέρασαν από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε την ζωή από τον πολυαγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που έγιναν με αφορμή το μνημόσυνο που τελέσθηκε για τα τρία χρόνια απουσίας του το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, ήταν και αυτή της Μίνας Αρναούτη. Διαβάστε παρακάτω...

Αξιοσημείωτο είναι πως εκείνο το βράδυ, στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη επέβαινε και η Μίνα Αρναούτη με την φίλη της Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες ευτυχώς γλίτωσαν από θαύμα! Η Μίνα,λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Παντελή, και απασφάλισε για τα αρνητικά σχόλια.

«Κάποια σχόλια που δεν μου αρέσουν ή με έχουν κουράσει τα διαγράφω. Σας άφησα να μιλάτε στο προφίλ μου και παντού επί 2 χρόνια χωρίς να σβήνω τίποτα!!! Σας απέδειξα ότι δεν φοβάμαι, ούτε κρύβομαι και ας ήταν οι ώρες δύσκολες και κρίσιμες για την υγεία μου, σας άφησα! Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου και πλέον δεν είμαι υποχρεωμένη να ακούω τις γνώμες σας που είναι παρανοϊκές και δεν έχουν καμία σχέση με τους νόμους της κοινωνίας που ζούμε! Μη ρωτάτε γιατί τα σβήνω. Απλά τα σβήνω! Δεν με αφορούν!».

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr