«Συζητήθηκα πάρα πολύ από τον Νίκο Μουτσινά, έχει παραγίνει...»

Η δήλωση που θα συζητηθεί!

«Συζητήθηκα πάρα πολύ από τον Νίκο Μουτσινά, έχει παραγίνει...»

Ο Νίκος Μουτσινάς, έχει αποδείξει πολλές φορές πως έχει άφθονο χιούμορ μέσα από την εκπομπή του.

Μια από τα κύρια πρόσωπα που είχε συζητηθεί πολύ ήταν η Μέγκι Ντρίο, η οποία δήλωσε πως έχει παραγίνει. Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live για όλα το μοντέλο αναφέρθηκε στον τελικό του GNTM, στην σχέση της με την Εύη Ιωαννίδου αλλά και στον Νίκο Μουτσινά και τα ρατσιστικά σχόλια.

Open: «Χαμός» με τον Νίκο Μουτσινά!

«Στον τελικό όντως οι φωτογραφίες της ήταν καλύτερες από των άλλων κοριτσιών, αλλά με βάση την πορεία του παιχνιδιού, θεωρώ ότι θα έπρεπε να το πάρει ένα από τα άλλα κορίτσια.

Δέχτηκα κάποια ρατσιστικά πολύ ακραία μηνύματα, με είπαν κω…αλβανίδα.

Εγώ δεν ξέρω κάποιον που αυτή τη στιγμή δουλεύει στην τηλεόραση να έχει δείξει τα πτυχία του. Συζητήθηκα πάρα πολύ από τον κ. Μουτσινά. Νομίζω ότι έχει παραγίνει λίγο αυτό. Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον απλά έτσι για να τον κρίνουμε.

Με την Εύη Ιωαννίδου εννοείται ότι μιλήσαμε όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, βρεθήκαμε και στον τελικό, απλά δεν τραβάει αυτή η σχέση τόσο πολύ όπως τραβούσε με τη Μικαέλα γι’ αυτό και ενώ μιλάω με την Μικαέλα δεν μιλάω με την Εύη».

Νίκος Μουτσινάς: Γδύθηκε στην εκπομπή του! Τρελάθηκαν όλοι! (βίντεο)

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα πιστεύετε τι του ζήτησε η Έλενα Παπαρίζου! Κάγκελο ο παρουσιαστής (βίντεο)

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open «Για την παρέα».

Η τραγουδίστρια του ζήτησε κάτι που δεν περίμενε κανείς. Διαβάστε παρακάτω...

Την ώρα που ο παρουσιαστής έδινε πάσα για διαφημίσεις η Έλενα Παπαρίζου βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής αφήνοντάς τον άφωνο για μερικά δευτερόλεπτα.

Η τραγουδίστρια είπε στον Νίκο Μουτσινά πως έμαθε για την επιθυμία του να πάει στην Eurovision και του είπε πως θα του δώσει και μια συμβουλή με μοναδικό όρο να πάρει και εκείνη κάτι ως αντάλλαγμα.

«Να είσαι ο εαυτός του» ήταν η συμβουλή της Έλενας Παπαρίζου.

Όσο για το αντάλλαγμα που ζήτησε από τον Νίκο Μουτσινά; Η τραγουδίστρια ζήτησε να είναι εκείνος που θα γράψει το σενάριο για το επόμενο video clip της!

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε κάγκελο, αλλά δέχτηκε με χαρά την πρόταση της τραγουδίστριας την οποία προσκάλεσε να πάει στην εκπομπή του!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!