Θάνος Καληώρας: H εξομολόγηση για την σύντροφό του - «Με τη Θωμαΐδα ζούμε...»!

Μίλησε ανοικτά για την προσωπική του ζωή, μετά το θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή!

Θάνος Καληώρας: H εξομολόγηση για την σύντροφό του - «Με τη Θωμαΐδα ζούμε...»!

Μια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή έκανε ο Θάνος Καληώρας.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σύντροφό του, την οποία και λατρεύει. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Θάνος Καληώρας, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Με τη Θωμαΐδα είμαστε δέκα και τόσα χρόνια μαζί. Ζούμε μία πολύ όμορφη και ήσυχη ζωή» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και διευκρίνισε ότι «είναι η φύση μου τέτοια που, πραγματικά, ζηλεύω πάρα πολύ! Κι εκείνη με ζηλεύει, γιατί τι μου λείπει;».

Θάνος Καληώρας: «Δεν προλάβαμε να αποχαιρετήσουμε την Τζέσυ»! (Βίντεο)

Τζέσυ Παπουτσή: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο της - «Μετά την επέμβαση δεν...»!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έγινε για τον θάνατο της ηθοποιού Τζέσυς Παπουτσή.

Ο Θάνος Καληώρας, ο οποίος υπήρξε ζευγάρι με την ηθοποιό και διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της. Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, αποκάλυψε:

«Τον Απρίλιο αναγκαστήκαμε να πάμε στο νοσοκομείο και μαζί με τον Γιάννη και το παιδί δεν φύγαμε ποτέ από κοντά της. Ήμασταν εκεί μέχρι και την τελευταία ημέρα κοντά της. Είναι ένα γεγονός που κρατήθηκε μυστικό» ανέφερε στην αρχή ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν είχε τελευταία λόγια. Δεν συνήλθε ποτέ. Μετά την επέμβαση που έγινε το πρώτο βράδυ και τις υπόλοιπες ημέρες, έπεσε σε κώμα για 2 – 2,5 μήνες. Ήταν πολύ άσχημα».

undefined

Θρήνος στην κηδεία της Τζέσυ Παπουτσή! Το στερνό "αντίο" στην ηθοποιό! (βίντεο)

Συγκλονιστική αποκάλυψη! Τι ένωνε Τζέσυ Παπουτσή και Στάθη Ψάλτη λίγο πριν τον θάνατο...

Μια εικόνα του Αγίου Πορφυρίου ένωσε τον Στάθη Ψάλτη και την Τζέσυ Παπουτσή, λίγο πριν το τραγικό φινάλε της ζωής τους.

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία Ψάλτη, αποχαιρετά την καλή φίλη του πατέρα του Τζέσυ Παπουτσή και αποκαλύπτει στην Espresso και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί λίγο πριν το θάνατο του πατέρα της. Διαβάστε παρακάτω...

«Η Τζέσυ δεν ήθελε να πεθάνει ο μπαμπάς μου. Ήταν πολύ φίλοι από τη δεκαετία του ’80. Και επειδή πίστευε πολύ στο Θεό, όταν έμαθε ότι ήταν άρρωστος, έστειλε στο νοσοκομείο μια εικόνα του Αγίου Πορφυρίου για να τον φυλάει», αποκάλυψε η Μαρία Ψάλτη.

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή επίσης νικημένος από τον καρκίνο, βρισκόταν στο νοσοκομείο μαζί του, όταν ο σύζυγος της Τζέσυς Παπουτσή του έφερε την εικόνα του Αγίου για να τον προσέχει.

«Η Τζέσυ ούτε στιγμή δεν πίστεψε ότι ο μπαμπάς μου, ο οποίος ήταν η πηγή της χαράς, δεν θα τα κατάφερνε. Ήξερε ότι ο Στάθης πίστευε στο Θεό, όπως κι εκείνη. Η ίδια γνώριζε από τότε για την αρρώστια της. Έστειλε λοιπόν τον σύζυγό της, Γιάννη Μάνιο, στο νοσοκομείο. Είδε τον μπαμπά μου στο κρεβάτι. Είχε βουρκώσει, θυμάμαι. Έβγαλε ο Γιάννης από την τσάντα μια μικρή εικόνα του αγίου Πορφυρίου και είπε στον μπαμπά μου «Στάθη αυτό στο στέλνει η Τζέσυ. Θέλω να το βάλεις πάνω από το προσκεφάλι σου». Ο μπαμπάς μου πήρε στα χέρια την μικρή εικόνα. Τη φίλησε, χαμογέλασε, σκούπισε τα μάτια του και είπε: «Μα πεις στην Τζέσυ μου ότι δεν θα τη βάλω πάνω από το κεφάλι μου. Εδώ θα την βάλω»… και τοποθέτησε την εικόνα στο μέρος της καρδιάς».

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr