Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεκαθαρίζει αν έχει χωρίσει με την Βαλαβάνη - «Έχουμε άλλες προτεραιότητες...»!

Έσκασε τώρα! Οι πρώτες δηλώσεις...

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεκαθαρίζει αν έχει χωρίσει με την Βαλαβάνη - «Έχουμε άλλες προτεραιότητες...»!

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος ξεκαθάρισε αν ισχύει ο χωρισμός με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!


Το τελευταίο διάστημα άλλωστε έχουν ακουστεί πολλά για το ζευγάρι και ο Κωνσταντίνος άνοιξε τα χαρτιά του! Διαβάστε παρακάτω...


Ο ίδιος λοιπόν, ανέφερε ότι το κοινό τους αγαπάει πολύ σαν ζευγάρι και οι δυο τους έχουν λάβει πολλή αγάπη! Είναι ακόμα μαζί και πολύ ευτυχισμένοι και μάλιστα η συγκατοίκησή τους πάει από το καλό στο καλύτερο! Όσο λοιπόν για τον γάμο τους; Ο ίδιος λέει: «Είναι κάτι που δεν μας αγχώνει και δεν το σκεφτόμαστε τώρα... Έχουμε άλλες προτεραιότητες»!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Πιπεράτο παρασκήνιο έφτασε ακόμη μια φορά στα γραφεία του Youweekly.gr, και θα σας μεταφέρω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Το ζευγάρι όπως σας έχω αποκαλύψει αρκετές φορές, βρίσκεται σε μια... ουδέτερη θα έλεγα κατάσταση της σχέσης τους! Οκ, ο έρωτας έχει περάσει ή τουλάχιστον δεν καίει όπως έκαιγε στην αρχή και είναι λογικό αλλά... οι τσακωμοί πάνε κι έρχονται όλο και πιο συχνά και τα πράγματα δυσκολεύουν... Διαβάστε παρακάτω...

Μετά την ένταση που σας είχα αποκαλύψει πως υπήρξε μεταξύ τους έξω από το κανάλι ALPHA, με τις βρισιές της Ευρυδίκης, ακολούθησε ακόμα ένας έντονος καυγάς μεταξύ τους πριν από δυο ημέρες, μάλιστα, στο ερωτικό ταξίδι που πήγαν για την Καθαρά Δευτέρα!

Όπως αποκαλύπτουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, το ζευγάρι βρέθηκε στην Αράχωβα για ένα ερωτικό τριήμερο αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν φανταστεί!

evridiki-valavani-kwnstadinos-vasalos-oli-i-alitheia-gia-tin-sxesi-tous

Την ημέρα που το ζευγάρι έφτασε στο ξενοδοχείο όπου θα διέμενε η Ευρυδίκη - όπως μου μεταφέρθηκε - μπήκε με νεύρα και πλησίασε την ρεσεψιόν! Ο Βασάλος είχε μείνει πίσω με τις βαλίτσες και είχε κι εκείνος τα μούτρα κατεβασμένα μέχρι το πάτωμα! Πήραν το κλειδί όπως - όπως και στάθηκαν μπροστά στο ασανσέρ περιμένοντας να πάνε στο δωμάτιο και εκεί έγιναν όλα!

Η παρουσιάστρια άρχισε να κουνά με ένταση τα χέρια της και να φαίνεται πως φωνάζει ενώ ο Βασάλος είχε το κινητό στο χέρι και της κουνούσε το κεφάλι!

Όπως μου περιέγραψε άτομο που υπήρξε μπροστά στο περιστατικό - που σας αποκαλύπτω μέσα από το Vandas blog, βαρύ κλίμα επικράτησε γενικά εκείνη την ημέρα στο ζευγάρι! Όταν κατέβηκαν, λίγες ώρες μετά, από το δωμάτιό τους για να βγουν βόλτα ο Βασάλος περπατούσε μπροστά μιλώντας στο κινητό και η Ευρυδίκη μουτρωμένη από πίσω έψαχνα κάτι μανιωδώς στην τσάντα της!

Μάλιστα, σε βόλτα τους στην Αράχωβα σε κάποια φάση η παρουσιάστρια κάτι του φώναξε, του άφησε το χέρι και τράβηξε εντελώς διαφορετικό δρόμο με αποτέλεσμα να τρέχει ο Βασάλος από πίσω της και να την αγκαλιάζει...

Αυτά από μένα και... τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr