Baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Ο λόγος για...

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς ανακοίνωσε τα ευχάριστα, αφού θα γίνει μπαμπάς!


Ο ίδιος, το εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη και φυσικά η χαρμόσυνη είδηση δεν άργησε να γίνει viral! Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος για τον Γιώργο Χριστοδούλου,που είναι παντρεμένος με την Μαρία Προϊστάκη και πλέον περιμένουν με λαχτάρα και ανυπομονησία το πρώτο παιδί τους.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου


«Θα γίνω μπαμπάς και είμαι πολύ χαρούμενος! Με ξετρελαίνει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός και έχει πάρει πολλή από τη σκοτεινιά μου! Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να σφίξω στην αγκαλιά μου το μωρό μας» ανέφερε στην εφημερίδα!

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για κορυφαίο τραγουδιστή! Η έκτακτη δημόσια ανακοίνωση!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα!

Μια αγαπημένη εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι!


Ο λόγος φυσικά, για την Σοφία Λεοντίτση.


Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πρόσφατα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, έχοντας στο πλευρό της ελάχιστα πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.


Τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου, η ίδια υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά τους!
«Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά .. σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου .. σήμερα εσυ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα , με ολοκληρωσες και είσαι ότι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου .. Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε λοιπόν στην ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου !! Σε ευχαριστώ Michalis Katsikias γι αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μ .. Είστε όλη μου η ζωή .. Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας κύριο Giorgos Plakas που έκανε το καλύτερο δυνατό εξαντλώντας με επαγγελματισμό όλα τα περιθώρια ώστε να έρθει το μωρό μας στο κόσμο και φυσικά την μαία μας @eua.koutsoukaki ..! » έγραψε στo Facebook και ανήρτησε την πιο όμορφη φωτογραφία με το μωράκι της! Ιδού λοιπόν:

Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση! Η φωτογραφία με το μωράκι

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr