Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 31/3 την ασυλία;

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 31/3 την ασυλία;

Survivor spoiler31/03: Αγώνισμα ασυλίας σήμερα στο Survivor με Ελλάδα και Τουρκία να μάχονται μέχρι τέλους! Ποια θα κερδίσει;

Εμείς όπως κάθε μέρα, είμαστε και σήμερα εδώ για να σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο! Διαβάστε παρακάτω....

Να υπενθυμίσουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία είχαμε τον τραυματισμό ενός Έλληνα παίκτη που όπως έγινε γνωστό στο τέλος του επεισοδίου χρειάστηκαν μόνο λίγα ράμματα στο σημείο που είχε χτυπήσει!

Ο Έλληνας παίκτης έφυγε με έντονη αιμορραγία στο μάτι του.. Οι Έλληνες και οι Τούρκοι, ρίχτηκαν στη μάχη για να αγωνιστούν έτσι ώστε να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor Ελλάδα Τουρκία για αυτή την εβδομάδα.

Το τελικό σκορ ήθελε νικήτρια την Τουρκία με 10 - 6 έναντι της Ελλάδας!

Έλληνες και Τούρκοι, όπως πάντα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Σήμερα όπως.... ποιος κερδίζει;

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους Έλληνες νικητές στο σημερινό αγώνισμα! Ωστόσο, ξεκαθαρίζουμε ότι η 100% έγκυρη διαρροή μας θα βγει λίγο μετά τις 20.00 με live μετάδοση! Μέχρι τότε.... Δείτε το trailer:

Survivor Trailer: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη προκαλεί ταραχή στους παίκτες!

Survivor: Αλλάζει ώρα μετάδοσης από τη Δευτέρα! Μπαίνει και νέα μέρα στο πρόγραμμα!

Σε νέα ώρα θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ το Survivor, ενώ το παιχνίδι θα προβάλλεται ακόμη μία ημέρα επιπλέον μέσα στην εβδομάδα!

Το κανάλι του Φαλήρου προχώρησε στην αλλαγή.

Τα ξημερώματα της Κυριακή αλλάζει η ώρα, ενώ ώρα θα αλλάξει και από τη Δευτέρα το Survivor.

Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το βλέπαμε τις καθημερινές στις 21:00, ωστόσο από τη Δευτέρα (1/4) το Survivor θα προβάλλεται στις 20:45, όπως συμβαίνει και τα Σαββατοκύριακα.

Eπίσης, Survivor θα έχουμε από τη νέα εβδομάδα και τις Πέμπτες! Η μόνη μέρα που ο ΣΚΑΪ δεν θα δείχνει το παιχνίδι θα είναι η Παρασκευή, καθώς εκείνη την ώρα θα παίζεται το Gala του Power of Love!

Δείτε news θέματα στην σχετική μας κατηγορία