Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Η άγνωστη πάθηση που την έχει γονατίσει εδώ και χρόνια!

Μας έδειξε το σημαδεμένο της χέρι

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Η άγνωστη πάθηση που την έχει γονατίσει εδώ και χρόνια!

Δύσκολες ώρες για την Αθηναϊς Νέγκα η οποία ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από μία πάθηση, με την δημοσιογράφο να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας!

Μάλιστα η Αθηναΐς Νέγκα πόσταρε στο instagram και μία φωτογραφία από το σημαδεμένο της χέρι! Διαβάστε παρακάτω....

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αθηναίδας Νέγκα:

«Εγώ και το σημαδεμένο μου χεράκι σε μια προσπάθεια να δείξω πως δεν με νοιάζει» Σαββατιάτικο ..πορτρέτο ..όμως η αλήθεια είναι πως με νοιάζει και υπάρχουν στιγμές που με πειράζει πολύ ..Και το άλλο μου χέρι έχει σημάδια και τα πόδια μου και αρκετά σημεία του σώματος μου επειδή έχω λεύκη ,εκτεταμένη εδώ και 30 χρόνια .είναι αυτοάνοση πάθηση, μυστηριώδης και περίεργη. Η επιστήμη δεν ξέρει γιατί συμβαίνει ξαφνικά αλλά εμφανίζεται σε ένα ποσοστό ανθρώπων ίσα ίσα για να τους χαλάσει την εμφάνιση και την διάθεση για μια ζωή. Η λεύκη δεν έχει άλλες επιπτώσεις πέρα από την εμφάνιση δέρματος που είναι λευκό και δεν μαυρίζει. Κατά τα άλλα το λευκό δέρμα της λεύκης είναι απολυτως υγιές αλλά τελείως λευκό και συνεπώς σημαδεμένο σαν να έχει κάποιος καεί ή χτυπήσει .τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα το καλοκαίρι όταν κάποιος μαυρίσει και για όσους έχουν σκούρο δέρμα καθώς η διάφορα του κανονικού δέρματος με το λευκό είναι πιο εμφανής και τότε τα σημάδια δείχνουν πολύ πιο έντονα. Ευτυχώς υπάρχει η @winnieharlow ,το μοντέλο που έκανε γνωστή την λεύκη παγκοσμίως και την έκανε να φαίνεται «όμορφη», για τους υπόλοιπους είναι μια κατάσταση που όσο cool και να είσαι προκαλεί ντροπή, αμηχανία και φόβο επειδή η λεύκη συνήθως διαρκώς εξαπλώνεται αν και έχει φάσεις που σε ξεχνάει και την ξεχνάς. Υπάρχουν «φάρμακα» που όμως δεν την αντιμετωπίζουν απόλυτα και έτσι όλοι παραιτούμαστε και την βγάζουμε με make up όταν θέλουμε να φανούμε αψεγάδιαστοι, η μόνη λύση είναι να ασπρίσει κανείς ολόκληρος ώστε να μην φαίνεται η διαφορά -γίνεται με χημικά οι γιατροί δεν το προτείνουν γιατί παραειναι δραστικό και σε αφήνει τελείως απροστάτευτο στον ήλιο. Έτσι εκατομμύρια ασθενείς μένουμε με σημάδια διάσπαρτα που πρέπει διαρκώς να εξηγούμε. Νομίζω πως το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει σημασία μόνο όταν μπορείς να μιλήσεις για κάποια πράγματα για αυτό και το σημερινό post -μην πολύρωτάτε λοιπόν αν δείτε κάποιον με χεράκι ή ποδαράκι με λευκά μεγάλα σημάδια -δεν έχετε λόγο να φοβάστε αν κάνετε μπάνιο στην ίδια θάλασσα».

Αθηναΐς Νέγκα: Συγκλονίζει με την αυτοάνοση πάθηση!

Πώς ήρθε η αποκάλυψη με το πρόβλημα υγείας; Διαβάστε εδώ:

Αθηναΐς Νέγκα: Η αποκάλυψη για την αυτοάνηση πάθηση!

Για πρώτη φορά! Η Αθηναΐς Νέγκα αποκαλύπτει γιατί η κόρη της απουσίαζε από τον γάμο της!

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Αθηναΐς Νέγκα! Η παρουσιάστρια μίλησε για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της και πραγματικά τα είπε όλα!

Η παρουσιάστρια του Epsilon, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον νεότερο σύντροφό της, Γιάννη αλλά και στο γιατί η κόρη της απουσίαζε από τον γάμο της!

«Εγώ δεν την πήρα ούτε στον γάμο μου, την μεγάλη μου την κόρη! Έβλεπα ότι αντιδρούσε κι ότι έφτιαχνα σιγά σιγά τον δρόμο και μου λέει, δεν θα το αντέξω. Και της λέω, αλήθεια; γιατί είχα πολλές αμφιβολίες πάνω σε αυτό. Είναι απλώς μία διαδικασία, αν δεν θες, να ξέρεις ότι είναι κάτι πολύ απλό. OK, πήγαινε εσύ διακοπές με τη γιαγιά σου» είπε μεταξύ άλλων!

Όταν η Αθηναΐς Νέγκα φωτογραφιζόταν αιρετικά με το μωράκι της σε καλάθι με άπλυτα! Από πότε ξεκίνησε η κόντρα με τον Λιάγκα που την είχε "στολίσει";

Σάλος έχει δημιουργηθεί από εχθές με τις δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Λιάγκα για την Αθηναΐς Νέγκα.
Ας γυρίσουμε όμως λίγο το χρόνο πίσω καθώς η "κόντρα" αυτή μετράει χρόνια. Συγκεκριμένα το 2011, όταν ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και η Αθηναΐς Νέγκα εργάζονταν στο Mega, ο παρουσιαστής, έκανε το Πρωινό μου με την Φαίη Σκορδά ενώ η ραδιοφωνική παραγωγός βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του "Just the two of us". Μία φωτογράφιση της Νέγκα εκείνη την περίοδο με το μωράκι της στάθηκε η αφορμή για να ξεκίνησει η όλη "διαμάχη".

Ο Λιάγκας τότε είχε σχολιάσει αρνητικά την επιλογή της Νέγκας να βάλει το παιδί της μέσα σε ένα κοφίνι για τις ανάγκες μια φωτογράφισης. "Στο κοφίνι θα έβαζες εσύ ποτέ παιδί; Ούτε σκυλί δεν θα έβαζες, αν το αγαπούσες."

Την ίδια μέρα, μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή η Αθηναΐς απάντησε στον παρουσιαστή και δεν σταμάτησε εκεί.. Μετά από λίγο καιρό μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter κριτίκαρε αρνητικά την επιλογή του Γιώργου Λιάγκα να προβάλλει στην εκπομπή του ένα θέμα με μανικιούρ για μωρά.. Και τότε ήταν που έγινε το έλα να δεις!

Δείτε news θέματα στην σχετική μας κατηγορία