Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αδειάζει δημόσια την Έλενα Χριστοπούλου - Η κίνηση που έκανε πίσω από την πλάτη της και την εξόργισε!

Τα είπε όλα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αδειάζει δημόσια την Έλενα Χριστοπούλου - Η κίνηση που έκανε πίσω από την πλάτη της και την εξόργισε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την αποκάλυψη για την Έλενα Χριστοπούλου, αδειάζοντάς την κανονικά! Ποια ήταν η κίνηση που έκανε πίσω από την πλάτη της και την εξόργισε; Όλα όσα είπε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha «Happy Day».

Τρομερές αποκαλύψεις. Διαβάστε παρακάτω....

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το πώς θα εμφανιστεί στα Madwalk, αλλά και το παρασκήνιο με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν είπα εγώ το ναι στην πρόταση για την παρουσίαση των Μadwalk, εμένα μου ανακοινώθηκε. Συμφώνησε η Έλενα Χριστοπούλου. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στα ρούχα μου, αλλά όχι τόσες ώστε να γίνουν κουραστικές. Μερικές αλλαγές ίσα ίσα για να έχουμε λίγο ενδιαφέρον, να είναι λίγο πιο πικάντικες οι εμφανίσεις. Να μην είναι ίδιο και μονότονο», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H αποκάλυψη για την εμφάνισή της στα Madwalk! «Θα είμαι... πικάντικη!»

Ποιος θα είναι ο ρόλος-έκπληξη της Ηλιάνας στα Madwalk

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε ρόλο - έκπληξη στα φετινά Madwalk! Με ποιο τραγουδιστή θα εμφανιστεί στη σκηνή;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας έδωσε μια μικρή γεύση από το stage των φετινών Madwalk!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα φετινά που θα διεξαχθούν την 1η Απριλίου.

Μάλιστα, μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι θα απολαύσουμε.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το stage που θα δούμε τόσο την ίδια όσο και λαμπερά ονόματα, αλλά και επιτυχημένους σχεδιαστές και τις δημιουργίες τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου madwalk

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr